Γιάννης Δρυμωνάκος: Το νέο του απρόσμενο επαγγελματικό βήμα (photos)
Showbiz

Γιάννης Δρυμωνάκος: Το νέο του απρόσμενο επαγγελματικό βήμα (photos)

O Γιάννης Δρυμωνάκος μπορεί να είναι αθλητής, αλλά αυτή τη φορά θα δραστηριοποιήθει και σε κάτι καινούργιο.

Αν και πρωταθλητής της ευρωπαϊκής κολύμβησης, με συμμετοχές σε Ολυμπιάδες ήρθε η ώρα να κάνει ένα νέο βήμα.

Ο Γιάννης δεν πρόκειται να πα­λέψει για να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

«Έχει πέσει πολύ ο μέσος όρος και είναι σχεδόν αδύνατον να παρακολουθήσεις τα νέα παιδιά που έχουν πολύ μεγαλύτερη άνωση, μεγαλύτερη αερόβια ικα­νότητα. Είμαι από 16 χρόνων στο προσκήνιο, το έκανα αυτό για πολλά χρόνια και θα συνεχίζω να το κάνω, όχι όμως στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι αυτό που λέμε "το πνεύμα πρόθυμο αλλά το σώμα δεν ακολουθεί.

Παρ' όλα αυτά, θα βρί­σκεται στους αγώνες του Παγκόσμιου Master που θα πραγματοποιηθούν στην Κορέα. Οι πισίνες φυσικά δεν πρό­κειται να βγουν από τη ζωή του, αφού ο Γιάννης είναι προπονητής σε γνωστά ιδι­ωτικά σχολεία. Παράλληλα, έχει τα γυρίσματα της εκ­πομπής που παρουσιάζει, τους Θαλασσόλυκους.

«Εί­ναι ένα μεγάλο κομμάτι πια της ζωής μου, που με τί­ποτε δεν θέλω να αλλάξω. Θα φτιάξω μια σειρά μαγιό με τη δική μου εταιρεία, σε συνεργασία με ένα πρόσωπο που το γνωρίζω χρόνια και είναι πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο.

Σε πρώτη φάση θα είμαστε καθαρά σε κολυμβητικό στιλ, ετοιμάζουμε τρία σχέδια αντρικά, τρία γυναικεία και ένα πόντσο, αυτά τα μπουρνούζια που είναι φορετά... Περιμένουμε ανυπόμονα τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα μπουν στα μαγαζιά. Τα σχέδια τα έχω διαλέξει εγώ, ελπίζω να αρέσουν στον κόσμο και στους κολυμβητές και εύχομαι με το καλό να μεγαλώσουμε» είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved