Λεωνίδας Μαράντης :"Δεν έγινα μουσικός για να γίνω διάσημος"
Showbiz

Λεωνίδας Μαράντης :"Δεν έγινα μουσικός για να γίνω διάσημος"

Ο Λεωνίδας Μαράντης ένας νέος καλλιτέχνησ στο χώρο του τραγουδιού μιλάει για την δισκογραφική του δουλειά αλλά και για τον έρωτα.


Τί σημαίνει ότι έχεις παντρέψει την brit pop με την indie rock;
"Δεν πιστεύω πως έχω κάνει κάτι συγκλονιστικό, προσπαθώ απλά να αφομοιώνω στοιχεία από τα δύο είδη μουσικής στα τραγούδια μου.Είναι κάτι που μου βγαίνει ασυναίσθητα, από τη στιγμή που τα περισσότερα ακούσματα μου προέρχονται από αυτές τις δύο μουσικές σκηνές".
Μίλησέ μου λίγο για την συνεργασία σου με τον Μύρωνα Στρατή;Γνωρίζεστε χρόνια;
"Με τον Μύρωνα γνωριστήκαμε πριν από 4 χρόνια,όταν εκείνος τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία.Εγώ εκείνη την περίοδο ήθελα να ξεκινήσω να ηχογραφώ τα τραγούδια για το demo μου.Ήρθαμε σε επαφή μέσω του Στέφανου Δανιηλίδη, ο οποίος μου ζήτησε να έρθει να παίξει κιθάρες στις ηχογραφήσεις μας.Ο Μύρωνας δέχτηκε και έτσι ξεκίνησε μία πολύχρονη συνεργασία, η οποία εξελίχθηκε σε μακρόχρονη φιλία".
Ποιό είναι το μεγαλύτερό σου όνειρο;
"Όσο αναφορά τη μουσική, το όνειρό μου είναι κάποια μέρα να κάνω μία μεγάλη συναυλία και ο κόσμος να ξέρει τους στίχους μου και να τραγουδάει τα τραγούδια μαζί μου".
Φοβάσαι την στιγμή που θα γίνεις πολύ αναγνωρίσιμος και θα σε σταματούν στο δρόμο ή ανυπομονείς γι'αυτό;
"Ούτε φοβάμαι, ούτε ανυπομονώ.Δεν νομίζω πως είναι αυτό το ζητούμενο.Δεν έγινα μουσικός για να γίνω διάσημος, αλλά γιατί απλά αγαπάω τη μουσική".
Θα πήγαινες σε κάποιο talent show;
"Όχι δεν νομίζω να πήγαινα ποτέ σε talent show.Πιστεύω πως τα περισσότερα είναι προσανατολισμένα σε άλλες προτεραιότητες, εκτός από τη μουσική.Επίσης δεν πιστεύω πως μία ξαφνική δημοσιόητα συνδέεται άμεσα και με την ουσιαστική επιτυχία στον χώρο της μουσικής".
Είσαι ερωτευμένος;
Πάντα...
Είναι κοντά το όνειρο για οικογένεια;
Προς το παρόν, είναι ακόμα όνειρο και όχι σχέδιο ή πλάνο..
πηγή:TIVO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved