Μετά τον χωρισμό με τον Ατζούν Ιλίτζαλι μαθήματα ευζωίας με νέο έρωτα (photos)
Showbiz

Μετά τον χωρισμό με τον Ατζούν Ιλίτζαλι μαθήματα ευζωίας με νέο έρωτα (photos)

H πρώην σύζυγος του Ατζούν, Σεϊμά Σουμπάσι, είναι ξανά ερωτευμένη.

Έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Τούρκο επιχειρηματία και παρανυφάκι την κόρη τους Μελίσα το διαζύγιό τους έσκασε σαν βόμβα. Το ίδιο και η απόφαση του δικαστηρίου που έδωσε την επιμέλεια της μικρής σε εκείνον.

Το ζευγάρι, που έζησε για 8 χρόνια τον έρωτα, χώρισε με συνοπτικές διαδικασίες , ενώ εκείνη βρήκε σύντομα τον αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Dj Γκουίντο Σένια.

Παράλληλα, έχει ανοίξει το δικό της café στην Κωνσταντινούπολη κι έχει γράψει το βγιβλίο της «Μόνο Σεϊμά» που έγινε best seller με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 40.000 αντίτυπα.

Η Τουρκάλα καλλονή λοιπόν μίλησε για την κόρη της και είπε:

«Μόλις μίλησα μαζί της. Κάθε φορά λέμε διάφορα η μία στην άλλη, αλλά εκείνο που θέλω να της εμφυσήσω είναι το να έχει θετική στάση απέναντι στα πράγματα και τους ανθρώπους, γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να είναι ευτυχισμένη στη ζωή της. Να χτίζει χαρούμενες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω της

Ο χωρισμός της με τον Ιλιτζαλί πυροδότησε πλήθος δημοσιευμάτων τα τουρκικά αλλά και ελληνικά media, στα οποία γινόταν λόγος για διατροφή που αγγίζει τα 21.000 ευρώ τον μήνα, με βασική προϋπόθεση να μην ξαναπαντρευτεί.

Το πρώην ζευγάρι έχει συνεται­ρικά το «Healtish cafe» στην Κώνσταντινούπολη, για το οποίο η Σεϊμά έχει πολλά σχέδια.

«Σχεδιάζω τα επόμενα χρόνια να εστιάσω πλέον στις δουλειές μου. Στη μόδα και στο μαγαζί. Με ενδιαφέρει να επεκταθώ και χαίρομαι που το καφέ έχει γίνει στέκι», λέει.

Σε ό,τι αφορά το βιβλίο της δηλώνει:

«Για πολλά χρόνια, διάφοροι εκδοτικοί οίκοι με προσέγγιζαν για να γράψω ένα βιβλίο αλλά εγώ δεν ένιωθα έτοιμη. Ξαφνικά έγινε μια μεταστροφή μέσα μου. Μαζί με τις διάφορες άλλες αλλαγές στη ζωή μου, άλλαξα γνώμη και για το βιβλίο. Σκέφτηκα ότι οι άνθρωποι γύρω μου δείχνουν περιέργεια και ενδιαφέρον για τη ζωή μου και το πώς αυτή έχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια και ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι με ξέρει. Γι’ αυτό αποφάσισα να τους δείξω ποια είναι η πραγματική Σεϊμά.

Το βιβλίο έχει να κάνει με τον τρόπο που έχω επιλέξει εγώ να ζω, τη στάση μου απέναντι στη ζωή και τις καταστάσεις, και εκείνα για τα οποία είμαι ευγνώμων. Πάντα πίστευα στη δύναμη της θετικής ενέργειας και χαμογελούσα. Ό, τι δίνετε, παίρνετε στο τέλος. Γι’ αυτό να είστε θετικοί και να εκπέμπετε πάντα καλά vibes» είπε στο Gala.

Κεραυνοβόλος έρωτας με έναν σύντομο γάμο

Η Σεϊμά γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1990. Σπούδασε σχέδιο μόδας στην Κωνσταντινούπολη και όταν ξεκίνησε την εργασία της ως ενδυματολόγος στο «So you think you can dance» η «μοί­ρα» έδειξε να έχει άλλα σχέδια γι' αυτήν.

Ανέλαβε να ντύνει τον Ατζούν Ιλιτζαλί και ο καναλάρχης την ερωτεύτηκε ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγο του Ζεϊνέπ Γιλμάζ, με την οποία έχει δύο κόρες (έχει άλλη μία από την πρώτη του σύζυγο Σεντά). Το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Τουρκία ήταν μεγάλο. Η γυναίκα του εγκατέλειψε το σπίτι τους και όταν η Σεϊμά έμεινε έγκυος στην κόρη τους η Ζεϊνέπ ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα προκειμένου να διεκδικήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από την περιουσία του.

Όταν μετά από χρόνια αποκαταστάθηκε η σχέση της με τον Ιλιτζαλί ο Τούρκος μιντιάρχης παντρεύτηκε τη Σεϊμά. Ανα­κοίνωσαν τον χωρισμό τους ο ένας δίπλα στον άλλον, ζητώντας σεβασμό από τα media.

Οι δημοσιογράφοι προσέγγισαν τη Ζεϊνέπ για να απο­σπάσουν έστω μια δήλωση χαιρεκακίας. Η ίδιο απλώς ανάρτησε στο instagram μια ανακοίνωση που έλεγε: «Δεν θα σχολιάσω τίποτα. Ο Ατζούν είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Είναι σημαντικό για τις κόρες μας να είναι ευτυχισμένος. Ζητώ από όλους να μας σεβαστούν και να δείξουν κατανόηση».

Δείτε φωτογραφίες της με τον καινούργιο της σύντροφο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved