Ματούλα: «Ο Ψινάκης μην το παίζει μεγαλοκοπέλα... μικρή είναι ακόμη»
Showbiz

Ματούλα: «Ο Ψινάκης μην το παίζει μεγαλοκοπέλα... μικρή είναι ακόμη»

Η δυναμική persona του Κολωνακίου μετακομίζει στην Παιανία και προειδοποιεί ότι η βιογραφία που ετοιμάζει θα κάψει γούνες. Η «ψυχή» της πλατείας Κολωνακίου, άφησε την πιο αριστοκρατική συνοικία της Αθήνας και μόλις μετακόμισε στο σπίτι που της παραχώρησε φίλος της.

«Βαρέθηκα το Κολωνάκι. Τί να κάνω που έχει γίνει ο κώλος της Αθήνας. Παλιά κατέβαινα με τις πυτζάμες και δεν ενοχλούσα κανένα. Ο κόσμος άλλαξε, μου τράκαραν συνέχεια το αμάξι μου (ένα παλιό Mini Moke δώρο από τον Αριστοτέλη Ωνάση). Τί να δω; Τις κυρίες στα café που βάφονται και ντύνονται λες και πάνω για casting»;
Η σκέψη της όμως, είναι ακόμη εκεί... «Εγώ έφυγα, ας αναλάβει ο Ψινάκης το παρκάκι που καθάριζα. Ας καθαρίζει και αυτός όχι μόνο να λέει τις ατάκες μου. Ο Ηλίας δεν έμενε ποτέ στο Κολωνάκι μην τρελαθούμε. Αν χρειάζεται βοήθεια, εδώ είμαι, ας με πάρει τηλέφωνο. Τους τίτλους τους χαρίζω. Μην κάνει την μεγαλοκοπέλα, μικρή είναι ακόμα, έχει αντοχές».
Η Ματούλα ξεκινάει μια νέα ζωή στο προάστιο της Παιανίας, αφού πρώτα έχει «ξεσκονίσει» τη μνήμη της κι έχει αποτυπώσει στο χαρτί, πρόσωπα και πράγματα από την πολυτάραχη ζωή της. «Έχω ζήσει μισό αιώνα στο κουρμπέτι. Έφυγα από το σπίτι μου από τα 13 και είμαι 63. Στο βιβλίο μου γράφω για όλα όσα πέρασα και όλους όσους πέρασαν απ΄τη ζωή μου. Είναι η βιογραφία μου, έχω ζήσει με όλους. Έχω ζήσει με ανθρώπους… Όποιος έχει βρεγμένη τη φωλιά του, να φοβάται. Αλλά εγώ δεν πρόκειται να δικάσω κανέναν. Εγώ θα πω αυτά που έζησα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved