Ιωάννα Παππά: Τα τρυφερά λόγια για τον νεογέννητο γιο της και τα ξενύχτια! (photos)
Showbiz

Ιωάννα Παππά: Τα τρυφερά λόγια για τον νεογέννητο γιο της και τα ξενύχτια! (photos)

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Παππά έφερε στον κόσμο έναν πανέμορφο γιο και μιλάει πρώτη φορά δημόσια για το… δώρο που ήρθε στη ζωή της ολοκληρώνοντας την ευτυχία της.

Η αγαπημένη ηθοποιός βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, έχοντας, εδώ και λίγες μέρες, στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Πάντο.

Η ίδια μίλησε πρώτη φορά μετά τον τοκετό για το θαύμα που έζησε και αποκάλυψε όλα εκείνα τα τρυφερά συναισθήματα που την πλημμύρισαν όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά το μωρό της: «Ήρθε στη ζωή μας αυτό το υπέροχο, ακριβό δώρο, το οποίο όντως μας ξενυχτάει! Κοιμάμαι τρεις με τέσσερις ώρες το πολύ, όταν τα καταφέρνω, αλλά δεν γκρινιάζω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν χορταίνω να τον βλέπω...

Αν δεν έχεις ζήσει αυτό το θαύμα της φύσης, δεν μπορείς, όσα κι αν σου έχουν πει, να καταλάβεις τι είναι να έχεις στα χέρια σου το παιδί σου που περίμενες με μεγάλη λαχτάρα εννιά μήνες».

Όσο για πρώτα συναισθήματά της όταν της έφεραν το μωρό της στην αγκαλιά της μετά τη γέννα, η ίδια αποκαλύπτει:

«Φοβάμαι πως θα ακουστώ γραφική, αλλά πραγματικά πρόκειται για την απόλυτη ίσως στιγμή ευτυχίας η πρώτη επαφή με το μωρό. Είμαι ευγνώμων που όλα πήγαν καλά. Ξέρεις, με τον ερχομό του μωρού θυμήθηκα κάτι υπέροχο που έχει ειπωθεί. Πρόκειται για το «Γεννιέσαι, υποφέρεις, πεθαίνεις.

Ευτυχώς υπάρχει κι ένα παραθυράκι...». Ε, αυτό το παραθυράκι άνοιξε με το παιδί... Τρέχουμε πολύ με τον Κωνσταντίνο (σ.σ.: τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο) και ευτυχώς έχουμε την αμέριστη βοήθεια και των γονιών μου και των δικών του, αλλά και της αδελφής του. Τους ευχαριστούμε για αυτό!»

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved