Πώς η Κατερίνα Στανίση έχασε 71.000 ευρώ; Ο δικαστικός αγώνας της (photos)
Showbiz

Πώς η Κατερίνα Στανίση έχασε 71.000 ευρώ; Ο δικαστικός αγώνας της (photos)

H Κατερίνα Στανίση δηλώνει ότι παραπλανήθηκε από Τραπεζικό Ίδρυμα, με αποτέλεσμα να κάνει «λάθος επενδύσεις».

Θύμα τραπεζικών πρακτικών δηλώνει η τραγουδίστρια στην ελληνική Δικαιοσύνη, αφού η απόφαση να επενδύσει τα χρήματά της έμελλε να της στοιχίσει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα, προσφάτως βρέθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για να υποστηρίξει την αγωγή της κατά τραπεζικού ιδρύματος, από το οποίο διεκδικεί χρηματική ικανοποίηση ύψους 71.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Πριν από 10 χρόνια είχε αποφασίσει να επενδύσει τα χρήματα που είχε στην άκρη, αφού πείστηκε από υπευθύνους τράπεζας να αγοράσει αμοιβαία ομόλογα. Σήκωσε λοιπόν τις καταθέσεις της για την επένδυση αυτή, όμως φάνηκε καταστροφική.

«Δεν κάνω την αθώα. Είχα αντίληψη ότι υπέγραψα αλλά δεν ξέρω από αμοιβαία ομόλογα. Τα δούλεψα αυτά τα λεφτά. Μάζεψα ένα ποσό και μου είπε το παιδί να κλείσουμε για πέντε χρόνια. Το 2011 με πήραν τηλέφωνο και θορυβήθηκα. Μου είπαν ότι έχασα. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Μου έστελναν χαρτιά, είπαν. Τι να καταλάβω εγώ;» κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου, υποστηρίζοντας ότι η τράπεζα δεν την προστάτευσε λέγοντάς της για τους ενδεχόμενους κινδύνους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved