Οι... απιστίες της Ελένης (photos)
Showbiz

Οι... απιστίες της Ελένης (photos)

H Ελένη Μενεγάκη το φετινό καλοκαίρι μάλλον πρόδωσε τον αγαπημένο της προορισμό, την Άνδρο και βρέθηκε και σε άλλα μέρη!

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή και γι' αυτό το απολαμβάνει ανακαλύπτοντας νέους προορισμούς και βάζοντας πλώρη για νησιά και μέρη που αγαπά και στα οποία περνά υπέροχα. Η "ωραία Ελένη" της μικρής οθόνης φέτος αποφάσισε να... προδώσει την Άνδρο και να ταξιδέψει με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο σε άλλα νησιά.

Πρώτος προορισμός η Σχοινούσα, όπου η παρουσιάστρια του Αlpha μας ενημέρωσε μέσω του instagram ότι απέκτησε έναν νέο φίλο, ένα υπέροχο σκυλάκι που τον λένε Φιντέλ!

Επόμενος σταθμός το Νησί των Ανέμων, η Μύκονος. Μαζί με το σύντροφο της έκαναν τα μπάνια τους και απόλαυσαν τις διακοπές τους, χωρίς παιδιά αυτήν τη φορά. Η Ελένη Μενεγάκη, αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων, δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει και κάποιες αγορές στα Ματογιάννια, με τον Ματέο να είναι συνεχώς στο πλευρό της. Την προηγούμενη εβδομάδα η όμορφη παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία και βρέθηκε στο Ιόνιο και «στα γαλάζια του νερά», όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο account της.

Ας δούμε τις στιγμές της σε εικόνες σε όλα τα νησιά που επισκέφθηκε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved