Κατερίνα Δαλάκα: Απαντά πρώτη φορά για τις φώτο της που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων
Showbiz

Κατερίνα Δαλάκα: Απαντά πρώτη φορά για τις φώτο της που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων

H Κατερίνα Δαλάκα απάντησε πρώτη φορά για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram της από το ταξίδι της στην Τουρκία και δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Η Κατερίνα Δαλάκα στα πλαίσια των διακοπών της, πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Η νικήτρια του «Survivor 3» κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Κωνσταντινούπολη θέλησε να επισκεφθεί την Αγιά Σοφιά. Ωστόσο, η εμφάνισή της φαίνεται ότι δεν άρεσε σε κάποιους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την σχολίασαν αρνητικά.

Η Κατερίνα Δαλάκα πόζαρε με φόντο την εκκλησία φορώντας μαντήλα.

Η Κατερίνα Δαλάκα λοιπόν απάντησε σε συνέντευξή της για τα αρνητικά σχόλια που σέχθηκε, όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη, φορώντας μαντήλα στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα είπε στο Secret: «Οποιαδήποτε χώρα και να έχω επισκεφτεί, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ανάλογα με τις θρησκείες τους. Όπως στην Ινδία και την Αφρική, έτσι και στην Τουρκία. Το ότι εγώ φόρεσα την υποχρεωτική φούστα και το μαντήλι δεν σημαίνει ότι δεν είμαι Χριστιανή ή ότι άλλαξα θρησκεία φορώντας τα υποχρεωτικά ρούχα. Την ώρα που φορούσα τα ρούχα αυτά ήμουν στην αυλή. Όταν μπήκα στην Αγιά Σοφιά δεν τα φόραγα.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν στεναχωρήθηκα από τα σχόλια των ανθρώπων. Γιατί δεν έκανα κάτι λάθος και δεν πρόσβαλα κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει κάτι και το σχολιάζει. Εγώ ξέρω και τι πιστεύω και τι έχω κάνει για τη χώρα μου. Αγωνίζομαι δέκα χρόνια με την εθνική ομάδα, δεν νομίζω ότι δεν τιμάω την πατρίδα μου επειδή, όπως όλοι οι τουρίστες, φόρεσα αυτά τα ρούχα εκεί μέσα»!

Δείτε τις φωτογραφίες που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved