Έτσι πήρε την απόφαση να γίνει μοναχή γνωστή τραγουδίστρια- Οι δύσκολες στιγμές της (Photos)
Showbiz

Έτσι πήρε την απόφαση να γίνει μοναχή γνωστή τραγουδίστρια- Οι δύσκολες στιγμές της (Photos)

Γνωστή τραγουδίστρια μετά από ένα τραγικό γεγονός πήρε την απόφαση να γίνει μοναχή.

Στην αρχή έγινε ρασοφόρα ύστερα από τρία χρόνια μεγαλόσχημη, και μετά της έγινε η ηγουμενική ενθρόνισή της.

Όπως είναι γνωστό, το 1992 δημιούργησε το ησυχαστήριό της, την Παναγία Θεονύμφη, στο παλιό της σπίτι, στο Κορωπί και αποτραβήχτηκε εντελώς. Οι πιστοί που πηγαίνουν στη μονή τις Κυριακές για να προσκυνήσουν την ενημερώνουν για τα νέα.

Ο λόγος για τη Μαίρη Αλεξοπούλου μεσουρανούσε τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, υπήρξε σταρ της εποχής μέχρι το 1984 όμως τότε έχασε την κόρη της σε τροχαίο και πήρε τελικά τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να γίνει μοναχή.

Η ίδια πριν λίγο καιρό είχε πει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso: «Είχα σπάσει το ένα ισχίο πριν από δυο χρόνια και τώρα έσπασα και το άλλο. Είναι για μένα ακόμα μια δοκιμασία. Υπάρχει και ο διάβολος που χτυπάει αλύπητα, όμως όταν κάνεις κάτι καλό για το Θεό, έτσι γίνεται. Εγώ δοξάζω καθημερινά τον Θεό που είμαι ζωντανή και προσεύχομαι για Εκείνον»!

Σήμερα, η Μαρία Αλεξοπούλου ή αδελφή Θεονύμφη όπως λέγεται τα τελευταία 35 χρόνια, είναι 78 χρονών και δηλώνει: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, όμως για εμένα όλο αυτό που βίωσα με το σπάσιμο των ισχίων μου ήταν μια αρκετά μεγάλη περιπέτεια. Γιατί ζω στην ερημιά. Το κακό είναι ότι την ημέρα που έπεσα είχα κλειδώσει από μέσα και δεν μπορούσαν ν’ ανοίξουν οι άνθρωποι για να με πάνε στο νοσοκομείο. Μόνο ο Θεός ξέρει τι βίωσα εκείνη την ημέρα. Μου έδωσε όμως δύναμη και πήρα το τηλέφωνο από το τραπεζάκι και ειδοποίησα για να με πάνε στο νοσοκομείο».

Δείτε τη μοναχής Θεονύμφη αλλά και πώς ήταν στο παρελθόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved