H Ζέτα ανέβασε την πιο απίθανη φωτογραφία από τις διακοπές της και δεν φαντάζεστε πώς ποζάρει (pics)
Showbiz

H Ζέτα ανέβασε την πιο απίθανη φωτογραφία από τις διακοπές της και δεν φαντάζεστε πώς ποζάρει (pics)

H Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις ημέρες κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. 

Η ηθοποιός το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να το περάσει ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με περιοδεία για την παράσταση "Δον Ζουάν" όπου πρωταγωνιστεί. Έτσι, όλη την καλοκαιρινή σεζόν την πέρασε με μία βαλίτσα στο χέρι. Δεν παραπονέθηκε όμως στιγμή αφού η αγάπη του κόσμου την αγκάλιασε και την έκανε να νιώθει πολύ ευτυχισμένη.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν κάνει ένα διάλειμμα από την περιοδεία προκειμένου να ξεκουραστεί και να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ανανεωμένη μιας και την περιμένει τον ερχόμενο χειμώνα διπλός τηλεοπτικός ρόλος. Όχι μόνο για το Rouk Zouk που παρουσιάζει εδώ και δύο σεζόν αλλά και για το Final 4, το νέο σόου του ΑΝΤ1.

Μέχρι τότε, η ίδια απολαμβάνει τις στιγμές της δίπλα στη θάλασσα στην Τήνο όπου βρίσκεται για μίνι διακοπές. Και επειδή ποτέ δεν επαναπαύεται και θέλει πάντα να δείχνει λαμπερή και περιποιημένη, έβαψε τα μαλλιά της με φόντο το... γαλάζιο του Αιγαίου, όπως έγραψε στην ανάρτησή της, την οποία ομολογουμένως δεν περιμέναμε. Δείτε την στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved