Ναταλία Δραγούμη: Δεν φαντάζεστε με τι έχει φοβία!
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: Δεν φαντάζεστε με τι έχει φοβία!

Μετά τη μακρά πο­ρεία σε Αθήνα και Θεσσαλονί­κη, η ψυχοθερα­πευτική κωμω­δία «Τοc Τοc» του Laurent Baffie, σε σκηνοθεσία Κώ­στα Σπυρόπουλου, κάνει φέτος το καλο­καίρι μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η «παλιά φρουρά», Δημήτρης Σταρόβας και Νίκος Πολυδερόπουλος, υποδέχο­νται στον θίασο τρεις «καινούργιες» γυ­ναίκες: τη Ναταλία Δραγούμη, τη Φω­τεινή Ντεμίρη και την Αποστολία Ζώη.

Αποδομώντας τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, τα λεγόμενα «τικ», η παράσταση ψυχαγωγεί, συγκινεί και χαρίζει άφθονο γέλιο μέσα από τον μόνο δρό­μο που μας έμεινε, αυτόν της αγάπης.

Η Ναταλία Δραγούμη στα καλύτερά της.

Ένα από τα «new entry» της παρά­στασης, η υπέροχη ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, μίλησε στο «5». «Εί­μαι πολύ χαρούμενη που έχω μπει σε αυτή την παράσταση, γιατί πραγματι­κά έχει μεγάλη δυναμική και πηγαίο γέλιο. Ωστόσο, δεν είναι μια απλή κωμωδία.

Ο καθένας μέσα από τις σκηνές και τους ρόλους βλέπει τον εαυ­τό του. Γιατί το νόημα του έργου είναι αυτό ακριβώς. Είναι γραμμένο ύστερα από μεγάλη έρευνα και στηριγμένο σε επιστημονικές μελέτες -όλα είναι αλη­θινά δηλαδή-, αλλά ο καθένας θα βρει έναν τρόπο σκέψης, κάποια συμπτώ­ματα, αντιδράσεις δικές του, ακριβώς όπως τα βλέπει, τα νιώθει και δεν τολ­μά να τα ομολογήσει».

Όσο για το ποια είναι η «ασθένειά» της στην παράσταση; Είναι μικροβιοφοβική! Παραδέχεται ότι έχει αρκετά στοιχεία από τον ρόλο της, αφού, όπως λέει, «δεν υπάρχει μαμά και γυναίκα που να μην έχει μικρή εμμονή με την καθαριότητα και τα μικρόβια». Βέβαια, όπως λέει, έχει διάφορα στοιχεία και από άλλους ρόλους του έργου, αλλά σε σημείο λογικό, ώστε να μη γίνεται ψυχαναγκασμός.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved