Θάνος Πετρέλης: Οι γάμοι, οι τσακωμοί και το φλερτ από την… πίστα
Showbiz

Θάνος Πετρέλης: Οι γάμοι, οι τσακωμοί και το φλερτ από την… πίστα

Ο Θάνος Πετρέλης βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, Σοφίας, 23 χρόνια και παραδέχεται ότι δεν υπήρξε ποτέ δύσκολη στιγμή μέσα στο γάμο τους.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρει τι είναι αυτό που τους δένει, ενώ αποκαλύπτει αν δέχεται φλερτ από θαυμάστριες και πως αποφεύγει τους πειρασμούς.

Μία ευτυχισμένη οικογένεια...

-Υπήρξε δύσκολη στιγμή μέσα στο γάμο σας;

«Όχι, δεν έχει υπάρξει ποτέ στιγμή να μας κάνει να πούμε ότι δεν πάει άλλο. Είναι ευνόητο να υπάρξει τσακωμός, αλλά μέχρι εκεί, τίποτα περισσότερο, ούτε καν σαν απειλή».

-Τι είναι εκείνο που σας δένει τώρα, μετά από τόσα χρόνια σχέσης;

«Αγάπη, εκτίμηση, υποχωρητικότητα όταν χρειάζεται... έχουμε παιδιά. Υπάρχει έρωτας, αλλά μετά από κάποια χρόνια αλλάζει μορφή, δεν είναι η καψούρα στην αρχή της σχέσης. Τις περισσότερες υποχωρήσεις τις έχει κάνει η Σοφία, γιατί και μόνο η φύση της δουλειάς που κάνω, η νύχτα... οι θαυμάστριες... ο κόσμος...».

-Το φλερτ από θαυμάστριες πώς το... παλεύεις;

«Είναι ένα μέρος της δουλειάς το φλερτ από τις θαυμάστριες, το κακό θα ήταν να μην υπήρχε».

-Έχεις φλερτάρει με τα μάτια, από την πίστα;

«Ναι, αυτό υπάρχει σε όλους στη δουλειά μας, υπάρχει μια επαφή. Είναι ένα παιχνίδι την ώρα εκείνη, είναι ένα είδος φλερτ, όχι όμως για να υπάρξει σχέση».

-Είναι πολιτική ή βάζεις και συναίσθημα;

«Όχι, δεν είναι πολιτική, είναι η δουλειά. Εκείνη την ώρα υπάρχει μια «σχέση», ένα «πάρε-δώσε» με τον κόσμο και είναι κάτι που πρέπει να έχει ο καλλιτέχνης, αλλιώς δεν κάνει καλά τη δουλειά του, γιατί τραγουδάει για τον κόσμο».

-Τους πειρασμούς πώς τους απέφευγες;

«Με τρόπο…», είπε στο Λοιπόν.

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved