Πετρέλης: «Τα τελευταία 10 χρόνια τα τάλεντ σόου γίνονται για να κερδίσουν τηλεθέαση τα κανάλια»
Showbiz

Πετρέλης: «Τα τελευταία 10 χρόνια τα τάλεντ σόου γίνονται για να κερδίσουν τηλεθέαση τα κανάλια»

Ο Θάνος Πετρέλης, o οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της συμμετοχής του στο Fame Story, παραδέχεται ότι πλέον δεν παρακολουθεί τάλεντ σόου.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του εξηγεί τους λόγους που δεν το κάνει πια παρ' όλο που έγινε γνωστός μέσα από ένα τέτοιο τηλεοπτικό προϊόν, ενώ αποκαλύπτει και πού θα εμφανίζεται το χειμώνα. Διαβάστε τι είπε...

- Το ότι ήσουν παντρεμένος και είχες παιδιά αποτελούσε εμπόδιο;

«Όχι, αυτό κάποιες δεν τις πειράζει. Δεν θέλεις να προσβάλεις τον άλλο, να τον φέρεις σε δύσκολη θέση. Έχει τύχει βέβαια στιγμή που ξεπέρασαν τα όρια».

Ο Θάνος Πετρέλης

- Αναφέρεσαι μόνο σε γυναίκες ή και σε ανδρικό φλερτ;

«Όχι, δεν είχα ποτέ ανδρικό φλερτ, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο κρούσμα σ' εμένα. Μπορεί κάποιος από την πλευρά του να προσπαθούσε να με φλερτάρει, αλλά εγώ δεν το πήρα έτσι σε καμία περίπτωση και το πέρασα στο... ντούκου».

- Τι φέρνει για σένα ο χειμώνας;

«Προς το παρόν περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στα μέσα Σεπτέμβρη ξεκινάμε εμφανίσεις στο «Νorth Stage», με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Τus και τον Πάνο Καλίδη.

- Τάλεντ σόου παρακολουθείς πια;

«Όχι πια, δεν έχει νόημα πλέον... Τα τελευταία 10 χρόνια αυτά τα τάλεντ σόου γίνονται μόνο για τα κανάλια, για να κερδίσουν τηλεθέαση σε ποσοστό 99,9%, αλλά και για τους κριτές που παίρνουν τη δημοσιότητα. Το 0,01 % που μένει είναι για τους διαγωνιζόμενους, στην ουσία τίποτα.

Τελειώνουν τα παιχνίδια, σβήνουν τα φώτα και την άλλη μέρα δεν ξέρουμε τι έγινε το παιδί αυτό, δεν ασχολείται κανείς μαζί του. Δεν είναι σωστή πια η φόρμουλα, το πώς είναι τα παιχνίδια και όλη η εξέλιξη», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved