Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Γιατί ρε παιδιά τόσο μίσος, γιατί μισείτε τόσο πολύ, αγαπήστε λίγο!»
Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Γιατί ρε παιδιά τόσο μίσος, γιατί μισείτε τόσο πολύ, αγαπήστε λίγο!»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη δουλειά του και τη «χολή» που έχει δεχθεί μέσα από κάποια σχόλια.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στο αν έχει «ζηλέψει» την καλλιτεχνική πορεία του αείμνηστου πατέρα του και αν θα ήθελε να κάνει την καριέρα του. Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του...

Έχεις δεχθεί «χολή»;

«Έχω διαβάσει κατά καιρούς διάφορα τα οποία είναι πικρόχολα, αλλά αυτό γενικά είναι της μόδας. Έχουμε γεμίσει haters, ανθρώπους που όλα τους ενοχλούν, όλα τους φταίνε και όλα τους «χαλάνε».

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης

- Η κριτική που σου γίνεται αφορά κατά κύριο λόγο την επαγγελματική ή την προσωπική ζωή σου;

«Δεν μπορώ να στο πω συγκεκριμένα, έχω διαβάσει ό,τι δεν μπορείς να φανταστείς. Έχω διαβάσει και για φίλους μου πράγματα τα οποία κατά καιρούς με έχουν εκνευρίσει πολύ, όπως τότε που ο Στέλιος (Διονυσίου) είχε το περιστατικό με τον αστυνομικό.

Τα έβλεπα κι έλεγα: «Γιατί ρε παιδιά τόσο μίσος, γιατί μισείτε τόσο πολύ, αγαπήστε λίγο...». Επίσης, είναι κουτό και δεν έχει καμία βάση να συγκρίνει τον Γρηγόρη Μπιθικώτση με τον πατέρα του, τον Στέλιο Διονυσίου με τον πατέρα του, τον Στράτο... Γίνεται χρόνια τώρα και θα γίνεται, αλλά δεν έχει βάση. Κανείς δεν είναι σαν τον πατέρα του, όχι μόνο ο γιος του.

Σ' εμένα γίνεται γιατί ο Μπιθικώτσης ήταν ένας τραγουδιστής που με τις ερμηνείες του σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, τραγούδησε τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, έγραψε και ο ίδιος σπουδαία τραγούδια».

- Δεν «ζηλεύεις» την καλλιτεχνική πορεία του αείμνηστου πατέρα σου;

« Όχι, δεν τη «ζηλεύω» με την έννοια αυτή, είμαι πολύ υπερήφανος που έχω την κληρονομιά από αυτόν».

- Δεν θα ήθελες να κάνεις την καριέρα του;

«Ποτέ δεν ήμουν καριερίστας, ποτέ δεν κυνήγησα και ποτέ δεν πρόσεξα τι θα κάνω για να «ανέβω», ούτε οι κινήσεις που έκανα και κάνω επαγγελματικά γίνονται με κίνητρο το πόσο «ψηλά» θα φτάσω. Όλες οι κινήσεις μου γίνονται για να εκφράζομαι και να λέω τραγούδια που μου αρέσουν. Από εκεί και πέρα θέλω να είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, να είναι καλά το παιδί μου και οι άνθρωποι που αγαπώ. Αν είναι να έρθει μια «τρελή» επιτυχία, ας έρθει. Αν δεν έρθει, δεν θα τρελαθώ, αυτό που κάνω με γεμίζει. Δεν ήμουν ποτέ τραγουδιστής των σουξέ, δεν κινούμαι με αυτό το κίνητρο, θέλω να περνάω όμορφα και να μπορώ να βιοποριστώ από αυτό που κάνω», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved