Μπιθικώτσης: «Μέσα μου αυτό που θέλω είναι να κάνει κάτι άλλο ο γιος μου στη ζωή του»
Showbiz

Μπιθικώτσης: «Μέσα μου αυτό που θέλω είναι να κάνει κάτι άλλο ο γιος μου στη ζωή του»

Αυτό το καλοκαίρι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης το περνάει δουλεύοντας και μάλιστα έχοντας στο πλευρό του τον 10χρονο γιο του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του, σχολίασε ότι ο μικρός έχει άποψη για τη δουλειά του και πως είναι αυστηρός κριτής. Επίσης ανέφερε ότι θα προτιμούσε ο γιος του να μην ακολουθήσει το επάγγελμα του και να γίνει επιστήμονας.

-Το καλοκαίρι το περνάτε μαζί με το γιο σου;

«Είμαστε μαζί, τον έχω μαζί μου και στις καλοκαιρινές συναυλίες, με ακολουθεί. Φέτος έχει χάσει μόνο μία... του αρέσει πάρα πολύ, δεν κουράζεται, βοηθάει κιόλας στην παραγωγή, γενικότερα, κι έχει άποψη, είναι αυστηρός κριτής σε πάρα πολλά θέματα, στον ήχο... Βλέπει μέρη καινούργια και παράλληλα είναι μαζί με τον μπαμπά του».

300078.jpg
Με τον γιο του το 2014.

-Δεν μονοδρομείται, κατά κάποιον τρόπο, το επαγγελματικό μέλλον του;

«Όχι, γιατί δεν σταματάω κάθε φορά να του λέω: «Ποτέ δεν θα μπλέξεις με αυτά». Τον έχω μαζί μου για να δει πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό. Αγαπώ πολύ το γιο μου για να θέλω να ασχοληθεί με αυτόν το χώρο. Κανένας άνθρωπος που ασχολείται και είναι καλά στα μυαλά του δεν θα ήθελε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο να μπλέξει με το χώρο αυτό».

- Ο δικός σου πατέρας ήθελε να ασχοληθείς με το χώρο αυτό, εσύ γιατί λες κάτι τέτοιο;

«Αυτός ο χώρος έχει πολύ στρες, πάρα πολύ άγχος, ανασφάλεια, τρέλα... Ο πατέρας μου με προέτρεψε να το κάνω κι εγώ το έκανα από αγάπη, αλλά είχα και το ταλέντο. Στο ταλέντο «σηκώνεις τα χέρια ψηλά».

Αν δω ότι ο γιος μου έχει το ταλέντο, δεν θα του το απαγορεύσω. Μέσα μου αυτό που θέλω είναι να κάνει κάτι άλλο το παιδί στη ζωή του, να σπουδάσει, να γίνει επιστήμονας. Ο χώρος αυτός κατά βάση δεν έχει υγεία, δεν έχει αξιοκρατία, είναι μπερδεμένα τα πράγματα, δεν είναι απλά», ανέφερε στο Λοιπόν.

Πηγή φωτό: NDP/Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved