Μικαέλα Φωτιάδη: Η ενόχληση και η αποστομωτική της απάντηση σε follower σχετικά με το παιδί της
Showbiz

Μικαέλα Φωτιάδη: Η ενόχληση και η αποστομωτική της απάντηση σε follower σχετικά με το παιδί της

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι ενεργή στο instagram και δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν εκείνη ή τα αγαπημένα της πρόσωπα!  

Τη Μικαέλα τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Greece’ s Next Top Model, και έχει τρελή αδυναμία στον μονάκριβο γιο της, που είναι δύο ετών.

Το τελευταίο διάστημα είναι έντονες οι φήμες ότι έχει χωρίσει από τον Γιάννη Μπορμπόκη, όμως δεν έχει δηλώσει ξεκάθαρα τι συμβαίνει.

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα μέχρι στιγμής όσον αφορά τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, όμως ο γιος της, ο Χρήστος είναι σίγουρα η αδυναμία της.

Τι συνέβη λοιπόν και ενοχλήθηκε η Μικαέλα με follower της στο instagram;

Η Μικαέλα ψάχνει παιδικό σταθμό για το παιδί της λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά και ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν έχουν να της προτείνουν κάποιον καλό σταθμό για τον γιο της. Μία follower λοιπόν της τα έχωσε… Της έγραψε ότι πρέπει κανονικά να φυλάει η ίδια τον γιο της και να μην τον πάει σε κάποιο βρεφικό σταθμό ή νηπιαγωγείο…

Η απάντηση της Μικαέλας ήταν αποστομωτική: «Ξέρετε, δεν είναι μόνο να τον κοιτάνε για να έχω χρόνο εγώ για δουλειές. Είναι καλό και για το ίδιο το παιδί να είναι μαζί με άλλα παιδάκια και μαθαίνουν πολλά στον σταθμό».

Δείτε το μήνυμά της αλλά και τον γιο της που πράγματι είναι ένας κούκλος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved