Πόπη Τσαπανίδου: «Στις καλές σχέσεις περνάς καλά χωρίς να προσπαθείς»
Showbiz

Πόπη Τσαπανίδου: «Στις καλές σχέσεις περνάς καλά χωρίς να προσπαθείς»

Οι δίδυμες κόρες της Πόπης Τσαπανίδου, Ευτυχία και Μαρίνα, έχουν φύγει από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ η μεγάλη της κόρη, η Εύα, είναι στην Αθήνα και συνεργάζεται με τη μητέρα της.

«Έχουμε πολύ ωραία σχέση με τα παιδιά μου και βλεπόμαστε αρκετά συχνά. Μάλιστα, έχει συμβεί να δώσουμε και ραντεβού σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ώστε να κάνουμε μίνι διακοπές όλες μαζί. Πέρα από μαμά, πάντα προσπαθούσα να είμαι και φίλη τους. Συνήθως εκείνες με έκοβαν. Ήμουν αυστηρή μαμά, γιατί φοβόμουν πολύ.

Μάλιστα η μία από τις τρεις μου λέει χαριτολογώντας: "Μαμά, μας έχεις κάνει πολύ φοβιτσιάρες". Σε γενικές γραμμές, υπήρχε πάντα αμοιβαία εμπιστοσύνη και απεριόριστη αγάπη» τονίζει. «Αν δεν κλάψεις, δεν μαθαίνεις να εκτιμάς» προσθέτει. Επίσης, η Πόπη είναι από τις γυναίκες που παθιάζονται. Ούτε και αυτό κρύβεται εύκολα.

«Έχω ζήσει τα πάντα στο μάξιμουμ, όπως και τα κεφάλαια της ζωής μου. Μπαίνω πολύ μέσα στις σκηνές αυτών των κεφαλαίων και τις ζω στο 100%. Γι' αυτό και δεν κοιτάω ποτέ πίσω όταν κλείνει ένα κεφάλαιο. Απεναντίας, ανυπομονώ για το τι θα συμβεί παρακάτω».

Τα τελευταία χρόνια διανύει μια όμορφη προσωπική ζωή και με τον σύντροφο της, Νίκο Ιατρού, κάνουν πράγματα που εμπνέουν και τους δύο. «Είμαστε μια χαρά και μεταξύ μας επικρατεί μια όμορφη κατάσταση. Με τη σοφία των 52 χρόνων που έχω και ύστερα από όσα έχω ζήσει, θα σου πω ότι όταν μια σχέση δεν πηγαίνει καλά, για να τη φτιάξεις χρειάζονται δύο. Δεν φτάνει μόνο ο ένας.

Οπότε, αν δεν υπάρχει διάθεση και από τους δύο, πρέπει να τελειώσει. Στις καλές σχέσεις περνάς καλά χωρίς να προσπαθείς» αρκείται να πει. Ύστερα από μια ζωή με πολλά σκαμπανεβάσματα, ανηφόρες, κατηφόρες, αλλά και όμορφες στιγμές, το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε είναι ένα: «Δεν αγαπάμε πολύ τον εαυτό μας. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, τότε μπορείς να προσφέρεις αγάπη σε όλο τον κόσμο.

Το σημαντικό τελικά είναι να ανακαλύψουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας. Αυτή η δύναμη θα μας βοηθήσει να απολαύσουμε τη ζωή, αλλά και να φροντίσουμε τους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Αυτό λοιπόν πρέπει να κάνουμε. Να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και όχι να τους μαστιγώνουμε. Να μάθουμε να προσφέρουμε. Η ζωή μου έχει μάθει πως όσο δίνω, προσφέρω και νοιάζομαι, τόσο παίρνω πίσω» τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved