Ευαγγελία Τσιορλίδα: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση με τον Δρυμωνάκο, ο έρωτας και ο γάμος
Showbiz

Ευαγγελία Τσιορλίδα: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση με τον Δρυμωνάκο, ο έρωτας και ο γάμος

Πριν από μερικούς μήνες έκαναν την εμφάνιση τους κάποια αναληθή δημοσιεύματα που ήθελαν τη δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσιορλίδα να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Για ακόμα μια φορά τα αντιμετώπισε χωρίς νεύρα: «Τόσο με τον Γιάννη όσο και με την κοπέλα του, τη Βαρβάρα, είμαστε φίλοι. Κάνουμε παρέα.

Όλα αυτά τα βρίσκω λίγο αστεία και επειδή είμαι πολλά χρόνια στον χώρο δεν τα παίρνω σοβαρά. Όταν ξέρεις ποιος είσαι και τι κάνεις, δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς, εκτός αν είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη».

Αυτή την περίοδο είναι μόνη στην προσωπική της ζωή, ενώ μιλώντας για σχέσεις ξεκαθαρίζει: «Αργώ πολύ να μπω σε μια σχέση. Το ψειρίζω. Το ένα μου ξινίζει, το άλλο μου βρομάει.

Όταν μπω όμως, είμαι πραγματικά εκεί και μένω για καιρό. Μόνη μου περνάω επίσης τέλεια. Όταν φεύγω από μια σχέση, θέλω χρόνο για τον εαυτό μου». Δεν ερωτεύεται εύκολα και όπως εξομολογείται: «Έχω ερωτευτεί στη ζωή μου δύο φορές. Θέλω τον χρόνο μου».

Στο κεφάλαιο «γάμος» είναι κατηγορηματική: «Δεν θα βάλω ποτέ νυφικό. Το έχω πει στη μάνα μου. Καμάρωσε με στις φωτογραφίσεις που έχω κάνει με νυφικά, γιατί δεν θα με δεις. Οι καλεσμένοι — αν θέλουν- ας έρθουν με ουρές, εγώ θα είμαι ξυπόλυτη με ένα τζιν σορτσάκι και ένα λευκό μπλουζάκι».

Και μπορεί η όλη διαδικασία του γάμου να μην την αφορά, ωστόσο επιθυμεί να κάνει τη δική της οικογένεια: «Είμαι έτοιμη για ένα παιδί. Ξέρω ότι θα το μεγαλώσω σαν να είναι φιλαράκι μου, θα περάσει καλά, θα το παίρνω συνέχεια μαζί μου. Επίσης, έχω λάβει πολλή αγάπη από την οικογένειά μου και ξέρω ότι θα τη μεταδώσω κι εγώ με τη σειρά μου. Για να το κάνω, βέβαια, θέλω να είναι όλες οι προϋποθέσεις κατάλληλες. Όπως μεγάλωσα εγώ σε μια όμορφη οικογένεια, το ίδιο επιθυμώ να προσφέρω στο παιδί μου», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved