Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η αγάπη που με πλημμυρίζει για τα παιδιά μου είναι αναντικατάστατη»
Showbiz

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η αγάπη που με πλημμυρίζει για τα παιδιά μου είναι αναντικατάστατη»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη, από τότε που γέννησε τους δίδυμους γιους της, απέχει από το θέατρο όμως το κάνει συνειδητά. 

Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της, η ηθοποιός έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα για τα δύο παιδιά της και αν και της λείπει το θέατρο που τόσο πολύ αγαπά, όλα όσα ζει με τους γιους της είναι αναντικατάστατα και δεν θα τα άλλαζε με τίποτα. Διαβάστε τι ακριβώς είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη...

Απέχεις μεγάλο χρονικό διάστημα από τα θεατρικά δρώμενα και την τηλεόραση... θα σε δούμε κάπου αυτόν τον καιρό;

Όχι, δεν θα δουλέψω προς το παρόν στο θέατρο. Δεν έχω σταματήσει να κάνω τις μεταγλωττίσεις, γιατί οι ώρες είναι λίγες και μπορώ να τις ελέγξω, ώστε να μη λείπω από το σπίτι και τα παιδιά μου και να μην είμαι και κουρασμένη. Θέατρο υπολο­γίζω ότι θα κάνω πλέον από του χρόνου, καθώς τα παιδιά μου, που είναι δίδυμα, θα βρίσκονται στην ηλικία των 3 χρό­νων, έτσι θα μπορώ να τα βάζω για ύπνο και μετά να πηγαίνω στη δου­λειά μου.

Αφιερώνεις το χρόνο σου απο­κλειστικά στα παιδιά σου και αφήνεις τη δουλειά σου, που τόσο αγαπάς.

Το κάνω τα τελευταία δύο χρό­νια αυτό, καθώς έπαιζα στο θέατρο μέχρι τότε που ήμουν 7 μηνών έγκυος. Από τότε που γέννησα αποφάσισα να μη δουλέψω.

Ήταν μια συνειδητή επιλο­γή;

Απολύτως συνειδητή επιλογή, γιατί είχα προτάσεις συνεργασίας και με δυσκολία έλεγα ότι δεν μπορώ, όμως είναι κάτι που δεν αναπληρώνεται αυτό που περνάω με τα παιδιά μου και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Βέβαια, είχα και την πολυτέλεια να το κάνω, για­τί άλλες μαμάδες δεν μπορούν, πρέπει να δουλέψουν.

Δεν υπάρχουν πολλοί ηθο­ποιοί που να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διαλείμματα και να επιστρέφουν όποτε εκείνοι το επιθυ­μούν.

Ακριβώς, το καταλαβαίνω αυτό. Το κάνω χωρίς απωθημένα και στερήσεις. Μόνο η αγάπη που με πλημμυρίζει για τα παιδιά μου κι αυτό που περνάω μαζί τους είναι αναντικατάστατο. Δεν υπάρχει κάτι που να μπει στο ίδιο ύψος με αυτό που εισπράττω από εκείνα, που γεμίζει την καρδιά μου, έχοντας τα παιδιά στην αγκαλιά μου τις ώρες που είμαστε μαζί.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved