Showbiz

Άριελ Κωνσταντινίδη: Τα ονόματα που θα δώσει στα δίδυμά της και ο απίστευτος τρόπος που τα επέλεξε!

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έχει αποκτήσει εδώ και δύο χρόνια δίδυμα αγοράκια και φυσικά είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. 

Η ηθοποιός μιλάει με καμάρι για τα δύο αγοράκια της αλλά και για το πόσο διαφορετικοί χαρακτήρες είναι. Επίσης, στην πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτει τα ονόματα των παιδιών της αλλά και τον παράδοξο τρόπο που τα επέλεξαν. Διαβάστε τι ακριβώς αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη...

Η οικογένεια στην παραλία του Σχοινιά πέρυσι σε χαλαρές στιγμές.

Ως δίδυμα είναι ίδιοι χαρακτήρες;

Καθόλου, είναι τελείως διαφορετικοί, κι έτσι τους αντιμετωπίζουμε. Είναι ξεχωριστές προσωπικότητες. Δεν τους ντύνουμε ίδια, έχουν άλλα ρούχα, παιχνί­δια, ωράρια, άλλα γούστα στο φαγητό, μοιάζουν, χωρίς να είναι πανομοιό­τυπα.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι μία ευτυχισμένη μαμά.

Είναι ξανθά, μοιάζουν σ' εμένα, αλλά περισσότερο στον μπαμπά τους. Τους λα­τρεύω, λιώνω... Είμαι καλά με τον εαυτό μου και με αυτό που συμβαίνει τώρα στη ζωή μου. Δεν έχω κα­νένα στοιχείο του να θέλω να φτάσω την τελειότητα, να είμαι η καλύτερη μαμά, αλλά σίγουρα είμαι η καλύ­τερη μαμά για τον Δαναό και τον Φοίβο.

Πολύ χαριτωμένα τα δίδυμα αγοράκια του ζευγαριού.ΠΗΓΗ: Papadakis Press

Αυτά είναι τα ονόματα που θα τους δώσετε;

Δαναός-Θεόδωρος και Φοίβος-Αρίωνας, έτσι θα τους βα­φτίσουμε.

Θα τα βαφτίσετε σε μεγάλη ηλικία...

Εγώ βαφτίστηκα σε ηλικία 6 ετών και ο άντρας μου βαφτίστηκε σε ηλικία 5 ετών. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ηλικίας, παρ' όλα αυτά θα τα βαφτίσουμε του χρόνου.

Βαφτίστηκες σε ηλικία 6 ετών;

Οι γονείς μου ήθελαν, επειδή τα ονόματά μου είναι περίεργα, να εκφέρω κι εγώ γνώμη, να πω αν μου αρέσουν και τα θέλω. Είμαι βαφτισμένη Άριελ-Μπελίνα. Ήταν μια βάφτιση που πραγμα­τικά τη θυμάμαι, ήταν σαν γάμος, έπεφταν ροδοπέταλα από τον τρούλο της εκκλησίας, ήταν πολύ ωραία.

Οπότε, θέλεις και τα δικά σου παιδιά να θυμούνται τη βάφτισή τους;

Δεν το σκέφτηκα έτσι, αλλά από την άλλη μεριά όταν πηγαίνω σε βαφτίσεις και κλαίνε τα μωρά, δεν το αντέχω.

Καρμικό το γεγονός ότι εσύ και ο σύζυγός σου βαφτιστήκατε σε μεγάλη ηλικία. Η δική του ιστορία ποια ήταν για τη βάφτιση του;

Ναι, βαφτιστήκαμε μεγάλα παιδιά, με μαγιό. Εκεί­νος άργησε να βαφτιστεί, γιατί ήταν στο εξωτε­ρικό, έμεναν εκεί και περίμεναν να έρθουν στην Ελλάδα για να βαφτιστεί.

Τα ονόματα τους πώς τα επιλέξατε;

Είχαμε κάνει μια μεγάλη λίστα ονομάτων, εγώ επέμενα ότι μόνοι τους πρέπει να διαλέξουν τα ονόματά τους. Πιστεύω ότι το όνομα σου δίνει τα χαρακτηριστικά, σε γεμίζει ιδιότητες, χαρίσματα, αντλείς πληροφορίες και είναι μέρος της προσω­πικότητάς σου. Είχαμε φτιάξει έναν κατάλογο ονομάτων και όταν ακούστηκε το όνομα Δαναός, ο... Δαναός γέλασε, έκανε μια έκφραση και φωτίστη­κε, και ήταν τότε ούτε ενός μηνός.

Τους διάβαζες με ολόκληρη... ιεροτελεστία ονόματα και περίμενες τις αντιδράσεις τους;

Ναι, το ίδιο κάναμε και στον Φοίβο, αλλά καθυστε­ρήσαμε πολύ, γιατί δεν βρίσκαμε ότι ανταποκρίνεται, αλλά το πετύχαμε κι αυτό.

Πηγή: Λοιπόν

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved