Πριν λίγο καιρό κατήγγειλε τον τότε σύντροφό της για ξυλοδαρμό και τώρα είναι ξανά ερωτευμένη (pics)
Showbiz

Πριν λίγο καιρό κατήγγειλε τον τότε σύντροφό της για ξυλοδαρμό και τώρα είναι ξανά ερωτευμένη (pics)

Ο έρωτας «ξαναχτύπησε» την πόρτα της πρώην παίκτριας του «Nomads», η οποία έχει αφήσει για πάντα στο παρελθόν τις κακές στιγμές που έζησε. 

Η εν λόγω καλλονή έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν πέρυσι, λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης στη Μαδαγασκάρη (όπου έμεινε μόλις λίγες εβδομάδες), κατήγ­γειλε μέσω της «Espresso» τον τότε σύ­ντροφό της για ξυλοδαρμό και κακοποίηση, φαίνεται ότι έχει αφή­σει πίσω της τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος και ερωτεύτη­κε ξανά!

Ο νυν σύντροφός της ονομάζε­ται Πέτρος Κατσιούλης και αν κρίνουμε από την εξωτερική του εμφάνιση, αγαπά πολύ τη γυμναστική.

Την ανακοίνωση του ειδυλλί­ου έκανε η ίδια η μελαχρινή, ανεβά­ζοντας μια κοινή φωτογρα­φία τους, στην οποία πο­ζάρουν αγκαλιασμένοι σε παραλία της Χαλκιδικής, έξω από γνωστό Beach bar, με το σχόλιο: «Εκεί που μπορείς να μιλάς με τα μά­τια... ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ!» και πρόσθεσε στο Instagram πως αυτός είναι «η αληθι­νή της αγάπη», το «αγόρι» της, ο «καλοκαιρινός της έρωτας» κ.ά. Τα likes ανέβηκαν γρήγορα σε τριψήφιο αριθμό και τα σχόλια των followers ήταν ποικίλα.

Καλόβουλα και κακόβουλα! Σε κάποια της έδιναν συγ­χαρητήρια για τη νέα της σχέση και φα­νέρωναν χαρά με emoji καρδούλες, παλα­μάκια, χαμόγελα και ατάκες όπως, «αυτό θέλαμε, να είστε-μαζί!», «είστε οι καλύτεροι» κ.ά., ενώ κάποια άλλα είχαν μια δόση ειρωνείας για το προηγούμενο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει σχετικά με την προσωπική ζωή της μελαχρινής καλλονής.

«Ελπίζω αυτός να έχει ελαφρύ χέρι» σχο­λίασε κάποιος, ενώ κά­ποιος άλλος, περισσότε­ρο επικριτικός, της έγρα­ψε: «Μήπως σε λίγο καιρό θα μας πεις ότι σε "χτυπά­ει" και αυτός;».

Λίγο με­τά την ανάρτηση της φω­τογραφίας, η εν λόγω καλλονή έκανε και το παιχνίδι των ερω­τήσεων και των απαντή­σεων κι ένας διαδικτυακός της φίλος τη ρώτη­σε στα ίσια: «Είσαι με τον Πέτρο;» για να λάβει ένα τεράστιο «ΥΕS» σαν απάντηση-επιβεβαίωση. Εμείς να της ευχηθούμε αυτή τη φορά να έχει βρει τον άν­θρωπό της!

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved