Γιάννης Πάριος: Φιάσκο με τη συναυλία του στην Κέρκυρα!
Showbiz

Γιάννης Πάριος: Φιάσκο με τη συναυλία του στην Κέρκυρα!

Τι συνέβη και ακυρώθηκε η εμφάνισή του;

Ντόπιοι και τουρίστες που είχαν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τη συναυλία του Γιάννη Πά­ριου στο Παλιό Φρούριο στην Κέρκυρα, έμειναν με τη χαρά, καθώς η προγραμματισμένη για την Τετάρτη το βράδυ συναυλία δεν πραγματοποιήθηκε πο­τέ για «ανυπέρβλητα τεχνικά προβλήματα στον χώρο διεξαγωγής της που καθιστούν αδύνατη την υλοποίησή της», όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

Το περίεργο είναι ότι ο Γιάννης Πάριος -ο οποί­ος θα εμφανιζόταν στη σκηνή με τον Κερκυραίο Γιώργο Κατσαρό- είχε δώσει συναυλία στον ίδιο αρχαιολογικό χώρο και πριν από δύο χρόνια, χω­ρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και μάλιστα σε μια sold out εμφάνιση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους την παρακολούθησαν.

Το ρεπορτάζ της «Espresso» αναφέρει ότι ο λόγος της ακύρωσης δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με τον καλλιτέχνη... Οφειλόταν στα έξοδα διεξαγωγής της συναυλίας στον συγκεκριμένο χώρο τα οποία προφανώς δεν είχε υπολογίσει η διοργανώτρια εταιρία.

0290_GIANIS_PARIOS_2362019.jpg

Ανάμεσα σε αυτά ήταν το ποσό που έπρεπε να πληρωθεί στο ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο), καθώς πρόκει­ται για αρχαιολογικό χώρο, η τοποθέτηση συγκεκριμένου αριθμού χημικών τουαλετών έξω από τον συναυλιακό χώ­ρο, οι οποίες έχουν μεγάλο κό­στος, τα έξοδα μεταφοράς του τεχνολογικού εξοπλισμού (ηχεία, μικροφωνικές εγκαταστάσεις), αλλά και των υλικών για το στήσιμο της εξέδρας με μικρότε­ρα οχήματα, γιατί τα φορτηγά δεν μπορούν να μπουν στο Παλιό Φρούριο αφού χρειάζεται να διασχίσουν ένα μικρό ποταμάκι με μια γέφυρα.\

7406_GIANIS_PARIOS_GIORGOS_KATSAROS_3152016.JPG
Ο Γιάννης Πάριος με τον Γιώργο ΚατσαρόΠΗΓΗ: NDP

Όπως και να έχει, σε καμία περίπτω­ση η συναυλία του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή, που φέτος θα βρισκόταν στη σκηνή με τον Κερκυραίο συνθέτη, μαέστρο και δεξιοτέχνη του σαξοφώνου Γιώργο Κατσαρό, δεν ακυρώθηκε λόγω έλ­λειψης ενδιαφέροντος από το κερκυραϊκό κοινό, αφού, όπως μάθαμε, είχαν προπω­ληθεί 1800 εισιτήρια! Άλλωστε, ο Γιάννης Πάριος έχει εμφανι­στεί στο νησί των Φαιάκων πολλές φορές, πάντα με επιτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved