Φουρέιρα-Μποτία: Η σχέση τους δοκιμάζεται για πρώτη φορά! Η απόφαση που τους φέρνει αντιμέτωπους!
Showbiz

Φουρέιρα-Μποτία: Η σχέση τους δοκιμάζεται για πρώτη φορά! Η απόφαση που τους φέρνει αντιμέτωπους!

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έχουν αποφασίσει από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά τους και μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει μία χαρά.

Γιατί το ζευγάρι έχει «χαρίσει» στους φωτογραφικούς φακούς ελάχιστα κοινά ενσταντανέ. Και παρά το γεγονός ότι ο έρωτάς του όσο πάει και δυναμώνει, οι δυο τους τώρα θα δουν τη σχέση τους να δοκιμάζεται για πρώτη φορά.

Ο λόγος; Η απόφαση της Ελένης Φουρέιρα να δεχτεί μία ξεχωριστή πρόταση που της έγινε και που ξέρει πως θα πάει την τεράστια καριέρα που χτίζει, ένα βήμα παραπέρα, έχει φέρει τα πάνω κάτω στη μεταξύ τους σχέση.

Ο λόγος για την πρόταση που της έγινε να εμφανιστεί στο Λος Άντζελες. Ήταν κάτι που γέμισε την ερμηνεύτρια με μεγάλη χαρά όμως και πολλά διλήμματα. Μπορεί χωρίς δεύτερη σκέψη να είπε το «ναι», όμως τον ερχόμενο χειμώνα θα πρέπει να ζήσει για τέσσερις ολόκληρους μήνες στην Αμερική, εάν θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κάτι ολοκαίνουργιο.

Όμως όπως έχει πει η Ελένη σε παλιότερη συνέντευξή της: «Σε αυτήν τη φάση τη ζωής μου, η σχέση μου δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου».

Έτσι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό της όπως και σε εκείνο του διεθνούς ποδοσφαιριστής ο οποίος από πέρυσι αγωνίζεται στην ομάδα Ελ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτή η συνθήκη, δυνάμωσε το ζευγάρι και το έμαθε να ζει χωριστά χωρίς να επηρεάζεται ούτε στο ελάχιστο η μεταξύ του σχέση. Κάτι που σημαίνει πως αυτοί οι τέσσερις μήνες θα περάσουν αρκετά δύσκολα, όμως δεν θα χαλάσουν οι ισορροπίες ανάμεσά τους. Γεγονός είναι όμως πως ο έρωτάς τους θα περάσει την πρώτη μεγάλη δοκιμασία του, σύμφωνα με τη Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved