Θέμης Αδαμαντίδης: Περιγράφει τον ξυλοδαρμό του τον περασμένο Ιούλιο που τον έστειλε στο νοσοκομείο
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης: Περιγράφει τον ξυλοδαρμό του τον περασμένο Ιούλιο που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιούλιο η είδηση ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης ξυλοκοπήθηκε στη μέση του δρόμου από αγνώστους και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. 

Σχεδόν έναν μήνα μετά, ο τραγουδιστής μιλάει από καρδιάς για όσα συνέβησαν τότε και τονίζει πως δεν έχει μάθει να λύνει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του έτσι.

«Είδα δύο παιδιά να έρχονται προς το μέρος μου και να με πλησιάζουν. Στην αρχή νόμιζα ότι θέλουν να με ρωτήσουν κάτι. Δε πρόλαβε να γίνει καμία συμπλοκή.

Ο ένας ήρθε δίπλα μου και ο άλλος μπροστά μου. Δέχθηκα μόνο μία μπουνιά και αυτός που μου έδωσε το χτύπημα μου είπε κάποια κουβέντα που είχε να κάνει με λεφτά. Εγώ, όμως, τους λογαριασμούς μου δεν έχω μάθει να τους λύνω στον δρόμο και ούτε με αυτόν τον τρόπο. Όταν χρωστάω, φροντίζω πάντα να μην το αφήνω να περνάει έτσι. Τέτοιου είδους περιπτώσεις με χαλάνε.

Όταν εσύ προσφέρεις σε μία συνεργασία, κάνεις πράγματα, κάποιες υποχωρήσεις και μετά σου φέρνουν και λογαριασμό ότι χρωστάς. Τι χρωστάω; Εσύ αυτά που χρωστάς είναι περισσότερα.

Κάτι άλλο ήθελε και, επειδή δεν έγινε, χρωστάω. Φέρε μας τον λογαριασμό, να δούμε αν χρωστάω» είπε στο People, ενώ στην ερώτηση αν φοβάται από εκείνη την ημέρα για τη σωματική του ακεραιότητα, απάντησε με ειλικρίνεια: «Τι να φοβηθώ μωρέ; Τον πόνο να φοβηθώ; Έγινε. Την ίδια στιγμή σηκώθηκα πάνω όρθιος και έφυγαν. Για μένα αυτό έχει λήξει.

Όλα έχουν ημερομηνία λήξεως. Εμένα με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα στη ζωή. Να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι και να περνάω ευχάριστα τις μέρες μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved