Νίκος Πορτοκάλογλου: Κι όμως παραδέχτηκε ότι «Φατμέ» και «Τερμίτες» είχαν ανταγωνισμό (photos)
Showbiz

Νίκος Πορτοκάλογλου: Κι όμως παραδέχτηκε ότι «Φατμέ» και «Τερμίτες» είχαν ανταγωνισμό (photos)

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εδώ και καιρό έχει δημιουργήσει μια ωραία μουσική σύμπραξη με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ωστόσο οι δυο τους λόγω των bands τους είχαν μια άτυπη κόντρα στο παρελθόν.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός, λίγο πριν τη συναυλία του ίδιου και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Ηρώδειο, στις 10 Σεπτεμβρίου, μίλησε για τη φιλανθρωπική χροιά της συναυλίας, τα σχέδιά του για τον χειμώνα, ενώ αναφέρθηκε και στη σύγκριση των groups εκείνου και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Οι φωνές σας και οι νότες συμβάλλουν για να συνεχίζονται τα όνειρα και οι ελπίδες στα παιδιά που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το παιδί»;

«Η Ένωση αυτή είναι πραγματι­κά ένα τεράστιο επίτευγμα. Είναι μια πρωτοβουλία εθελοντική, που κατάφερε να συστεγάσει πολλά διαφορετικά ιδρύμα­τα σε μια μεγάλη Ένωση και έχει φτάσει να φροντίζει πάνω από 10.000 παιδιά το χρόνο. Μπροστά σε αυτό το τεράστιο και διαρκές έργο, η δική μας συναυλία είναι μια μικρή, συμβολική προ­σφορά. Θα δώσουμε όμως κι εμείς τον καλύτερο εαυ­τό μας».

Ποιον ξένο καλλιτέχνη ή συγκρότημα θα θέλατε να έχετε μαζί σας στο Ηρώ­δειο;

«Λέγαμε με τον Λαυρέντη, πως... δεν θα ήταν άσχημα να έχουμε τον ΜcCartney! Τον πήρα τηλέφωνο, αλλά μου είπε πως δεν μπορεί γιατί είναι σε περιοδεία στην Αμερική. Με­τά σκεφτήκαμε τον Dylan, αλλά δεν τον πήρα τελικά, γιατί δεν θα άντεχα δεύτερη άρ­νηση... Εντάξει, πλάκα κάνω».

Κοντράρονταν οι Φατμέ με τους Τερμίτες;

«Θέλοντας και μη, υ­πήρχε μια συνεχής σύ­γκριση, άρα και ένας ανταγωνισμός. Καλό μας έκανε αυτό, όμως. Μας κρατούσε σε εγρή­γορση».

Θα είστε στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» και τον επόμενο χειμώνα;

«Με τον Λαυρέντη, με καλή παρέα και μια νέα ιδέα, που με ενθουσιάζει. Θα μιλήσουμε στην ώρα του, όμως, γι' αυτό», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved