Νίκος Πορτοκάλογλου: Η σπάνια τρυφερή αναφορά στα παιδιά του (photos)
Showbiz

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η σπάνια τρυφερή αναφορά στα παιδιά του (photos)

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι πατέρας δύο παιδιών και μίλησε με πολλή γλυκύτητα για εκείνα.

Αναφέρθηκε στην πατρότητα και περιέγραψε πώς τη βιώνει, ενώ μίλησε για την επικοινωνία που έχει με την κόρη του και τον γιο του και συγκίνησε. Διαβάστε τι είπε...

Η ψυχούλα σας διαθέτει αντοχή 25άρηδων;

«Με τα χρόνια, οι σωματικές αντοχές φυσικά λιγοστεύουν, αλλά οι πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις παραδόξως αναζωπυρώνονται. Ίσως γιατί, όπως έλεγε κάποιος, μετά τα 50 αρχίζεις και εκτιμάς πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος που σου μένει και δεν τον σπαταλάς πια ανώφελα.

Προσωπικά, αισθάνομαι, ας πούμε, πως απολαμβάνω τη ζωή πολύ περισσότερο απ' ό,τι στα 25 μου. Και αυτό ισχύει και για τις μικρές και για τις μεγάλες στιγμές, και βέβαια και για κάθε ηχογράφηση και κάθε συναυλία».

Η πατρότητα είναι μια ατέλειωτη διαδρομή;

«Ξέρετε, σκέφτομαι συχνά πως η δουλειά μου μου έχει δώσει πολλές χαρές και επιτυχίες, αλλά τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου είναι τα δύο παιδιά μου. Και το πιο σπουδαίο με την πατρότητα: είναι, όπως λέτε, μια διαδρομή. Μια τεράστια, περιπετειώδης, απρόβλεπτη και μαγική διαδρομή. Έχω διαρκώς ανοιχτό διάλογο με τα παιδιά μου, που έχουν από καιρό ενηλικιωθεί, αλλά και με τους γονείς μου, που έχω χάσει εδώ και χρόνια».

Ποιο ταλέντο θα θέλατε να είχατε;

«Του κωμικού ή του γελοιογράφου. Ενός καλλιτέχνη, δηλαδή, που προσφέρει άφθονο και λυτρωτικό γέλιο. Πάντα το ζήλευα», είπε στον Τηλεθεατή.

Δείτε τον με τα παιδιά του στις ακόλουθες εικόνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved