Τανιμανίδης – Μπόμπα: Το δημόσιο μήνυμα για την επέτειο του γάμου τους που τους συγκίνησε (Photos)
Showbiz

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Το δημόσιο μήνυμα για την επέτειο του γάμου τους που τους συγκίνησε (Photos)

Την πρώτη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν την Κυριακή (01-09) ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από ένα χρόνο στο νησί της Σίφνου, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς.

Και μπορεί οι ευχές που έλαβαν να ήταν χιλιάδες όμως σίγουρα ένα ήταν εκείνο το δημόσιο μήνυμα που τους συγκίνησε όσο κανένα άλλο.


«Αγαπημένοι μας Σάκη και Χριστίνα . Πέρασε κιόλας ένας ολόκληρος χρόνος , που σαν σήμερα στης 1 Σεπτεμβρίου 2018 ενώσατε τις ζωές σας με τις ευλογίες του Άγιου Σύρου , στο όμορφο και φιλόξενο νησί της Σίφνου και την παρουσία αγαπημένων συγγενών σας και φίλων που σας τίμησαν με την παρουσία τους . Παρακολουθώντας έστω και από μακριά , την Αγάπη που έχετε και με τις πράξεις σας καθημερινά συντηρείτε , ο ένας για τον άλλο .

Τον σεβασμό και την αλληλοκατανόηση που έχετε μεταξύ σας . Τον θαυμασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλον στην δύσκολη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά που επιλέξατε να κάνετε .Την αμέριστη αρωγή και υποστήριξη που παρέχει ο ένας στον άλλον στην καθημερινή επαγγελματική του προσπάθεια ,για το καλύτερο . Και τον ερωτισμό που έχετε και εκπέμπετε μεταξύ σας , αλλά και με κάθε τι όμορφο και καλό στην ζωή, σας ευχόμαστε , στην πολύχρονη πορεία της ζωής , μέσα από τις οποίες δυσκολίες και αναποδιές που μπορεί να αντιμετωπίσετε , να τις ξεπεράσετε και να γιορτάσετε ερωτευμένοι, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με υγεία και τις άλλες επετείους αυτής της ξεχωριστής μέρας της ζωής σας , όπως εσείς από κοινού θέλετε και αγαπάτε», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ο πατέρας του παρουσιαστή, Στέφανος Τανιμανίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved