Κόρα Καρβούνη: What? Αυτό είναι το πρώτο πραγμα που βλέπει κάποιος μπαίνοντας σπίτι της (photos)
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: What? Αυτό είναι το πρώτο πραγμα που βλέπει κάποιος μπαίνοντας σπίτι της (photos)

Κόρα Καρβούνη αποκάλυψε κάτι που υπάρχει στον διάδρομο του σπιτιούτης και μας ξάφνιασε.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ακόμη για το πώς είναι να ζει κάποιος στο κέντρο, ενώ μοιράστηκε την καθημερινότητά της και αυτό που ανακάλυψε φέτος και θα θυμάται.

Πού μένεις στο Κέντρο;

Στην οδό Μάρνη. 'Έχουμε δημιουρ­γήσει και εμείς μια γειτονιά: Έχω τον χασάπη μου, τον φαρμακοποιό μου, τον περιπτερά μου και τον προπατζή μου, στον οποίο αφήνω συχνά πράγ­ματα όταν λείπω, για να περάσουν οι φίλοι μου να τα πάρουν.

Από την κρεβατοκάμαρα σου τι ακούς

Ευτυχώς, από την κρεβατοκάμαρα δεν ακούω τίποτα. Από την άλλη μεριά όμως, ακούω πολλά: από μολότοφ που σκάνε μέχρι τα κορναρίσματα των ασθενοφόρων. Χαμός! Είναι δύσκολο το Κέντρο. Και βρόμικο. Πιστεύω ότι έχει υποβαθμιστεί επίτηδες για να που­ληθεί σύντομα πιο φθηνά. Αλλά είναι κρίμα. Καμιά φορά ντρέπομαι τους τουρίστες που συναντάω στον δρόμο. Πώς δεν κάνουν εμετό οι άνθρωποι περπατώντας δίπλα στις ακαθαρσίες; Μυρίζει όλη η 3η Σεπτεμβρίου. Επειδή όμως το Κέντρο μου δίνει άλλες ευκολίες, παραμένω.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσω μπαίνοντας σπίτι σου;

Θα σταθείς σίγουρα στον διάδρομο του σπιτιού που είναι γεμά­τος αφίσες μου. Και τρία μεγάλα banners με το πρόσωπο μου, πάλι από αφίσες ταινιών και παλαιότερων παραστάσεων. Σκέφτηκα «Κόρα, δεν γίνεσαι αφίσα κάθε μέρα. Βάλ' τες εκεί, να έχεις αύριο να δείξεις κάτι στα παιδιά σου». Όπως καταλαβαίνεις, έχω κι εγώ ένα ψώνιο μέσα μου.

Κόρα Καρβούνη
Κόρα Καρβούνη

Ανήκεις σε αυτούς που τους αρέσει να ανακαλύπτουν πράγματα; Από ένα νέο στέκι μέχρι χόμπι;

Σίγουρα, δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι. Θεωρώ ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περνάς μόνο με τα στεγανά που έχεις. Βγες, ρώτα, ανακάλυψε. Γενικά είμαι περίεργη, γι' αυτό και όταν γνω­ρίζω καινούριους ανθρώπους, θέλω να μάθω τα πάντα για εκείνους.

Τι καινούριο ανακάλυψες τελευταία;

Ήμασταν με τον άνδρα μου διακοπές φέτος στη Σάμο και πήγαμε εκδρομή μέχρι το Κουσάντασι. Είναι ένα τουριστικό μέρος της Τουρκίας. Ανακάλυψα λοιπόν το Κουσάντασι και δοκίμασα το αϊράνι. Ένα παραδοσιακό ποτό που πίνεις μετά το καυτερό κεμπάπ και είναι υπέροχο. Αρκεί να σου αρέσει το γιαούρτι.

Κόρα Καρβούνη
Κόρα Καρβούνη

Πηγή: People

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved