Κόρα Καρβούνη: «Ανοίγεις το instagram και θέλεις να βάλεις τα κλάματα...» (photos)
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: «Ανοίγεις το instagram και θέλεις να βάλεις τα κλάματα...» (photos)

Η Κόρα Καρβούνη μίλησε για την εμμονή του κόσμου με το instagram και δεν μάσησε τα λόγια της.

H γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο κόλλημα όλων πλέον με την τελειότητα που αναπαράγεται στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο, αλλά και για την οικογένειά της και τη δίδυμη αδερφή της που όπως είπε δεν περνάει και πολύ καλά, εξηγώντας τον λόγο.

Διάβαζα, πριν βρεθούμε, μια προηγούμενη συνέντευξη σου, που έλεγες πως μεγάλωσες με τέσσερις αδερφές. Θα μπορούσε η οικογενειακή σου ζωή να είναι έργο του Τσέχωφ.

Ο μπαμπάς μου είναι Αμε­ρικάνος. Έχει δύο κόρες, βέ­ρες Αμερικάνες, από τον πρώτο του γάμο, και ζουν μόνιμα στην Αμερική. Η μαμά μου έχει άλλη μια κόρη, Ελληνίδα, από τον πρώτο της γάμο. Και εγώ με τη Βικτωρία είμαστε οι δίδυμες από τον γάμο της μαμάς με τον μπαμπά.

Τη σταματούν στον δρόμο και της δίνουν συγχαρητήρια, νομίζοντας ότι είσαι εσύ;

Ναι, δεν περνάει πολύ καλά η αδερφούλα μου. (γέλια) Μοιάζουμε πολύ! Αν κάποιος δεν με γνωρίζει καλά και πετύχει τη Βικτωρία στον δρόμο, θα μπερδευτεί σίγουρα. Παλαιότερα, με σταματούσαν και μένα οι συμφοιτητές της και μου έλεγαν «Γιατί λες ότι σε λένε Κόρα; Παλάβωσες;».

Κόρα Καρβούνη
Κόρα Καρβούνη

Σύνθετη οικογένεια...

Όλες έτσι δεν είναι πλέον; Ξέρω και άλλες οικογένειες που έχουν αυτή τη σύνθεση. Τότε, ήταν η εποχή που οι άνθρωποι παντρεύονταν εύκολα και έπαιρναν το ίδιο εύκολα διαζύγιο. Τώρα, παρατηρώ πολλούς στην ηλικία μου να μπαίνουν δύσκολα σε σχέση. Και είναι στενάχωρο αυτό.

Γιατί πιστεύεις ότι γίνεται αυτό;

Γιατί υπάρχει αυτό το ανικανοποί­ητο, ψάχνουμε όλοι το «φοβερά τέ­λειο». Για μένα, όλα λύνονται μέσα σε μία σχέση, αν δεν υπάρχει σωματική και λεκτική βία. Απλώς είμαστε ανικα­νοποίητοι. Ανοίγεις το instagram και θέλεις να βάλεις τα κλάματα, απορώ πώς οι μισοί δεν έχουν πάθει ακόμη κατάθλιψη. Είναι όλοι τέλειοι! Αυτή η τελειότητα πια έχει εμποτίσει την κα­θημερινότητα μας. Προσπαθούν όλοι να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία για να δώσουν την ψευδαίσθηση ότι περ­νούν την τέλεια ζωή. Και όλο αυτό το κυνήγι του τέλειου, που είναι μια φού­σκα, έχει περάσει και στις σχέσεις. Και οι άνθρωποι καταλήγουν μόνοι...

Κόρα Καρβούνη
Κόρα Καρβούνη

Από την άλλη βέβαια, βλέπεις και ζευγάρια καθισμένα δίπλα δίπλα με ένα κινητό στο χέρι. Μόνοι είναι και αυτοί.

Όπως απαγορεύεται το τσιγάρο, έτσι πρέπει να απαγορευτεί και το να είσαι πάνω από το κινητό όταν βρίσκεσαι σε παρέα. Εκτός πια αν είναι κάτι επείγον. Το θεωρώ τεράστια αγένεια αυτό, και πλέον το λέω: «Σε παρακαλώ, θέλω να αφήσεις κάτω το κινητό σου, αυτό που κάνεις με προσβάλλει». Και ας γίνομαι δυσάρεστη, δεν πειράζει. Τα ίδια και στο θέατρο .Έρχεται η στιγμή της υπόκλισης και το πρώτο που κάνεις είναι να τραβήξεις insta story, για να δουν οι άλλοι πού είσαι. Είναι λυπηρό!

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved