Στέφανος Μιχαήλ: Η δήλωση για τα social media που δεν περιμέναμε (Photos)
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: Η δήλωση για τα social media που δεν περιμέναμε (Photos)

Ο Στέφανος Μιχαήλ έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στη σειρά Μπρούσκο ενώ αργότερα συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία στη σειρά του Alpha.

O ηθοποιός μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του σχολιάζοντας τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στη σημερινή εποχή, ξέσπασε κάνοντας αναφορά στα social media.

Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στη σημερινή εποχή;

«Η αποξένωση. Έχουν παλαβώσει όλοι με την τεχνολογία και με τα κινητά. Όλοι είναι με ένα κινητό στο χέρι, λες και όλη τους η ζωή είναι μέσα σ’ αυτή την οθόνη. Τρομακτικό δεν είναι; Ο ένας θέλει να φάει τον άλλον. Κάποτε υπήρχε η ευγενής άμιλλα. Τώρα πια υπάρχει κακός και σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των ανθρώπων.

Δες γύρω μας τι γίνεται, τσακώνονται για το ποιος θα πάρει τα πιο πολλά likes στο Instagram, για το ποια θα γδυθεί στις φωτογραφίες περισσότερο, ώστε να αποκτήσει ακόμα πιο πολλούς followers και να της δώσουν σημασία. Έχουμε ξεφύγει και πιστεύω πως η κοινωνία μας έχει εξευτελιστεί πια. Το διαδίκτυο παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, γιατί το χρησιμοποιούμε λάθος.

Αντί να είναι η πηγή των πληροφοριών, της γνώσης, αλλά και τις μόρφωσης, το χειριζόμαστε λανθασμένα. Αυτό κάνει κακό στο σύνολο. Όλοι έχασαν το νόημα πια, στέκονται μόνο στην επιφάνεια, την ομορφιά, στην εμφάνιση κι είναι γεμάτοι κόμπλεξ και ανασφάλειες», λέει ο ίδιος στo Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved