Λένα Παπαληγούρα: Τι αποκάλυψε για τη βάφτιση του γιου της; (pics)
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: Τι αποκάλυψε για τη βάφτιση του γιου της; (pics)

H Λένα Παπαληγούρα απολαμβάνει την μητρότητα και ετοιμάζεται να ζήσει έναν απαγορευμένο έρωτα στη σκηνή του θεάτρου «Βέμπο» με το έργο «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια», που ανεβάζει ο Πέτρος Ζούλιας.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της εξηγεί πως τα καταφέρνει να εργάζεται τόσο πολύ ενώ έχει οκτώ μηνών παιδί, αν ξενυχτάει λόγω του γιου της, ενώ αποκαλύπτει πότε θα γίνουν τα βαφτίσια.

Είσαι... workaholic; Με οκτώ μηνών παιδί τρέχεις και παίζεις στη Μικρή Επίδαυρο και κλείνεις και παράσταση για ολόκληρη σεζόν; ,

«Workaholic; Μα, είσαι τρελός κι εσύ; Οι «Δαναΐδες», που έκανα για δύο βράδια στη Μικρή Επίδαυρο, ήταν κάτι δυνατό που το είχα κλείσει από καιρό και η «Δασκάλα μετά χρυσά μάτια», που μου προτάθηκε για τον χειμώνα, με κέντρισε τόσο που δεν μπόρεσα να πω όχι. Λατρεύω τη δουλειά μου -και το ξέρεις καλά αυτό- και πιστεύω πως μια χαρά μπορεί να συνδυαστεί με το παιδί. Στην Επίδαυρο πήγαμε... οικογενειακώς και τον άφηνα μόνο για τις πρόβες και τις παραστάσεις με τον μπαμπά του. Περιττό να σου πω ότι ήταν η καλύτερη του: του άρεσαν πολύ η θάλασσα και οι βόλτες στο λιμάνι της παλαιάς Επιδαύρου. Οσο για τη «Δασκάλα», λείπω μόνο για τις πρόβες κι όταν θα αρχίσουν οι παραστάσεις θα... κοιμάται ο μικρός. Τα υπολόγισα όλα.

Σαν ψέματα μου φαίνεται που τόσο μικρό κορίτσι έγινες και σύζυγος και μαμά, Λένα…

«Μικρό κορίτσι δεν με λες αλλά έχω να σου εξομολογηθώ πως και εμένα μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό! Υπέροχο μεν, περίεργο δε! Με τον Ακη ήμασταν πάντα πολύ ερωτευμένοι, αλλά με το μωρό -θα φανεί κοινοτοπία αυτό, το ξέρω- ένιωσα πως ολοκληρώθηκε η ευτυχία μας. Δεν χωρά σε λέξεις η χαρά που έφερε στη ζωή μας αυτό το υπέροχο αγοράκι.

Πότε θα γίνουν τα βαφτίσια, αλήθεια;

«Δεν ξέρουμε. Νωρίς είναι ακόμα...

Θα του δώσετε το όνομα του μπαμπά σου!

«Ναι, ναι, Ανάσταση τον φωνάζουμε ήδη».

Κοιμάστε καθόλου ή σας… ξενυχτάει;

«Μετά από καιρό, καταφέρνουμε κλεφτά να κοιμηθούμε ένα εξάωρο. Στην αρχή ήμασταν με δυο-τρεις ώρες ύπνου...

Μου έλεγε η κουμπάρα και φίλη σου Ιωάννα Παππά ότι είστε όλη τη μέρα στο τηλέφωνο να τη συμβουλεύεις ως... παλιότερη.

«Μου πρότεινε, μάλιστα, να γίνω και...blogger με blog για μητέρες. Ναι, μιλάμε συνέχεια για να της λύνω απορίες σχετικές με το μωρό. Εχει πολλή πλάκα και είναι υπέροχο το μωράκι τους. Το βλέπω έτσι μικρούλι και δεν πιστεύω πως τόσο γρήγορα μεγάλωσε ο δικός μας... Ναι, ναι, πες με χαζομαμά. Είσαι έτοιμος να το πεις.

Σε χαίρομαι και σε καμαρώνω χαζομαμά.

«Μα είναι υπέροχο αυτό που μου συμβαίνει, πώς να μη γίνω... χαζομαμά. Χαμογελάω όλη τη μέρα… Είναι υπέροχος ο Αναστάσης μας!», είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved