Παπαληγούρα: «Λατρεύω το θέατρο, αλλά την απόλυτη προτεραιότητα την έχουν τα δύο αγόρια μου» (pics)
Showbiz

Παπαληγούρα: «Λατρεύω το θέατρο, αλλά την απόλυτη προτεραιότητα την έχουν τα δύο αγόρια μου» (pics)

Η προτεραιότητα της Λένας Παπαληγούρα είναι η οικογένειά της και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλει να δουλεύει επιλεκτικά. 

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη το θέατρο, για την απόφαση της να δουλεύει πλέον με μέτρο λόγω της μητρότητας, αλλά και για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Κατερίνα Ευαγγελάτου που ανέλαβαν το τιμόνι στο Εθνικό και στο Φεστιβάλ Αθηνών αντίστοιχα.

Δεν έχεις κλείσει τίποτε άλλο θεατρικό, έτσι;

«Ε όχι, μωρέ, που θα κάνω κι άλλο! Πέρασαν αυτές οι εποχές που έκανα παράλληλα τρεις, τέσσερις παραστάσεις. Τώρα έχω τον μικρό... Δεν θέλω να χάσω «ακριβές» στιγμές του. Θα δουλεύω αλλά με μέτρο πια, για εκείνον! Αυτή η ευλογία που λέγεται «μητρότητα» σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Φυσικά και θα κάνω θέατρο, φυσικά και θα δουλεύω σκληρά βάζοντας νέα «στοιχήματα», αλλά πλέον πρώτος ρόλος είναι αυτός της μητέρας και θέλω να τον απολαύσω και να τον χαρώ με όλο μου το είναι. Ζω ένα «όνειρο» με τον ερχομό του Ανάσταση και θέλω να του αφήσω τον χώρο που του αξίζει και του πρέπει! Σου το τονίζω ξανά: Το λατρεύω το θέατρο, αλλά την απόλυτη προτεραιότητα την έχουν τα δύο αγόρια μου: ο Ακης και ο Ανάστασης μας!»

Πάμε και στο ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης και η Κατερίνα Ευαγγελάτου ανέλαβαν το τιμόνι στο Εθνικό και στο Φεστιβάλ Αθηνών αντίστοιχα...

«Θεωρώ εξαιρετική την επιλογή τους, τους θαυμάζω και τους εκτιμώ απεριόριστα γιατί δουλεύουν σκληρά και είμαι σίγουρη πως θα πετύχουν και στους νέους «ρόλους» τους. Εχουν όρεξη, ταλέντο, γνώση και δύναμη! Θα κάνουν ωραία πράγματα. Επίτρεψέ μου εδώ να χρησιμοποιήσω ένα ακόμα... κλισέ. Είμαι πολύ χαρούμενη που στο τιμόνι του φεστιβάλ μπήκε πρώτη φορά γυναίκα!», είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved