Τανιμανίδης – Μπόμπα: Ετοιμάζονται να συνεργαστούν σε νέα ταξιδιωτική εκπομπή (pics)
Showbiz

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Ετοιμάζονται να συνεργαστούν σε νέα ταξιδιωτική εκπομπή (pics)

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα σχεδιάζουν τα νέα τους εγχειρήματα, ενώ δεν είναι αρνητικοί στην ιδέα ενός παιδιού. 

Ηλιοκαμένοι, ξεκούραστοι και ευτυχισμένοι εμφανίστηκαν το περασμένο Σάββατο στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι, που έκλεισε έναν χρόνο έγγαμου βίου, έφτασε στην Επίδαυρο μαζί με τους κουμπάρους του Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παράσταση «Τhe Τhread» σε μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου, σκηνοθεσία του Ράσελ Μάλιφαντ και κοστούμια της σχεδιάστριας μόδας Μαίρης Κατράντζου.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα από την είσοδο τους στο θέατρο μέχρι το τέλος της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα προστατευτικοί και περιποιητικοί με τα παιδιά των κουμπάρων τους και αρκετοί θεατές σχολίασαν το πόσο καλοί γονείς θα γίνουν.

Αυτή τη σεζόν ο Σάκης Τανιμανίδης γυρίζει σελίδα στα επαγγελματικά του, αφού κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο αγαπημένος παρουσιαστής ετοιμάζεται για τα νέα του καθήκοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, θα παρουσιάζει καθημερινά το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ με τίτλο «ΒΟΟΜ».

Το νέο τηλεπαιχνίδι είναι ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων παγκοσμίως. Δύο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απενεργοποιήσουν όσον το δυνατόν περισσότερες «βόμβες» και να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Οι παίκτες φορώντας προστατευτικά γυαλιά καλούνται σε περιορισμένο χρόνο να βρουν τη σωστή απάντηση κόβοντας καλώδια, ώστε να απενεργοποιήσουν τη «βόμβα». Εάν κόψουν το λάθος καλώδιο, η «βόμβα» εκρήγνυται. Και μπορεί να σπεύσει να πει κανείς... κομμένα τα ταξίδια για τον Σάκη, όμως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει το ενδεχόμενο να τον δούμε να ταξιδεύει μαζί με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, αφού ακούγεται πως το ζευγάρι ενδέχεται να συνεργαστεί σε μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή για το κανάλι του Φαλήρου.

Μετά την παράσταση, το ζεύγος Τανιμανίδη και η οικογένεια Καμπουρίδη επέστρεψαν στο Πόρτο Χέλι, όπου συνέχισαν τις βουτιές και τις βόλτες στις Σπέτσες για λίγες ημέρες ακόμα πριν γυρίσουν στην Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved