Aυτή είναι η dream team που θα βρεθεί στη σκηνή για την παράσταση του Ωνάση (pics)
Showbiz

Aυτή είναι η dream team που θα βρεθεί στη σκηνή για την παράσταση του Ωνάση (pics)

Ο Σταμάτης Φασουλής «γίνεται» Αριστοτέλης Ωνάσης στην υπερπαραγωγή που ανεβάζει στο «Παλλάς», έχοντας μία ισχυρότατη ομάδα πρωταγωνιστών.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της φιλόδοξης δουλειάς η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 11 Οκτωβρίου ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης ξεκαθαρίζει: «δεν πρόκειται ούτε για... αγιογραφία του ούτε για... λίβελο του, καθώς θέλει να αναδειχθεί ο άνθρωπος και το "φαινόμενο Ωνάσης", που αισθανόταν άνετα να ζει στο Παρίσι και συγχρόνως να διασκεδάζει στον Ζαμπέτα!».

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση στο θεατρικό σανίδι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως ένα πρωτότυπο έργο με θέμα τη ζωή του Ελληνα που σφράγισε με τη διεθνή πορεία του το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα.

Στο έργο του αυτό ο Φασουλής αποτυπώνει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε -και αποτελεί μέχρι σήμερα- σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές, ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός «κοφτερού» μυαλού που «διάβασε» την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ού αιώνα. Σε μια πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής και ταυτόχρονα, συνδέθηκε και σημάδεψε τις πιο εμβληματικές και διασημότερες γυναίκες εκείνης της περιόδου, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και τη Μαρία Κόλλας.

Για τους ρόλους αυτούς ο ιδιοφυής Φασουλής έκλεισε αντίστοιχα την Ευγενία Δημητροπούλου, τη Δήμητρα Ματσούκα και την Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ για τον ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του Ωνάση έχει κλείσει τον Μέμο Μπεγνή.

Ο ίδιος ο Φασουλής ντύνεται τον κροίσο σε ώριμη ηλικία, ενώ σε νεότερη ηλικία τον ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Πλάι τους υπάρχει 30μελής θίασος ενώ τη δουλειά υπογράφουν εξαιρετικοί συντελεστές όπως ο Γιώργος Γαβαλάς (σκηνικά), η Ντένη Βαχλιώτη (κοστούμια), ο Κωστής Μαραβέγιας (μουσική) και ο Λευτέρης Παυλόπουλος (φωτισμοί).

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved