Χρήστος Φερεντίνος: Η άγνωστη ιστορία παίκτη του «Deal» που τον συγκλόνισε  (pics)
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: Η άγνωστη ιστορία παίκτη του «Deal» που τον συγκλόνισε (pics)

Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει παρουσιάσει περισσότερα από δέκα τηλεοπτικά προγράμματα, από το 1993 μέχρι σήμερα.

Ένα από αυτά που είναι το «Deal» το οποίο του έχει χαρίσει πολλές συγκινήσεις. Ο παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του θυμάται την ιστορία ενός παίκτη που τον συγκλόνισε και πως την αντιμετώπισε.

Υπήρξαν και κάποιοι που ζήτησαν τη μεσολάβηση σας για να συμμετάσχουν στο «Deal» ή και στα προηγούμενα παιχνίδια που παρουσιάζατε;

«Ναι, πάντα γίνεται αυτό. Ειδικά για το «Deal» συνεχώς είχα ανθρώπους να με πλησιάζουν ή μέσω social media να μου στέλνουν μηνύματα και να μου λένε ότι θέλουν να παίξουν. Επίσης με ρωτούσαν πώς να αντιμετωπίσουν τον τραπεζίτη».

ferentinos_christos_53109578_380513796104324_90106945715133390_n.jpg
Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε την ιστορία παίκτη του Deal.

Γιατί πιστεύετε ότι ο κόσμος αγαπά να βλέπει αλλά και να συμμετέχει σε τηλεπαιχνίδια;

«Πάντα γινόταν αυτό, ειδικά τελευταία. Τα παιχνίδια προσφέρουν τη δυνατότητα να κερδίσεις χρήματα που είναι δυσεύρετα. Θέλουν να δοκιμαστούν σε παιχνίδια τύχης και γνώσης».

Ο λαός μας αγαπάει τα παιχνίδια;

«Νομίζω ότι παιχνίδια παίζονται σε όλες τις τηλεοράσεις. Εδώ κατά καιρούς χάνονται. Πριν από πέντε χρόνια δεν επένδυαν τα κανάλια στα παιχνίδια. Από το 2014 και πάλι τα επανέφεραν. Ο κόσμος τα αγαπάει τα παιχνίδια, αλλά πρέπει και τα κανάλια να επενδύουν σε αυτά. Και νομίζω ότι τώρα το έχουν καταλάβει ότι είναι και πιο οικονομικά από το να επενδύσουν σε άλλο πρόγραμμα και προσφέρουν και ωραία ψυχαγωγία άμα γίνονται σωστά».

Εσείς είστε του ρίσκου; Ο τζόγος σας αρέσει;

«Το ρίσκο μου αρέσει και έχω πάρει κάποιες φορές ρίσκο στη ζωή μου. Αλλες φορές έχω βγει κερδισμένος σε αποφάσεις που είχαν μεγάλο ρίσκο, τώρα τελευταία το έχει μετριάσει, βάζω τη λογική περισσότερο. Ο τζόγος και τα τυχερά παιχνίδια δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα. Μου αρέσει να τα παρακολουθώ ως διαδικασία. Το πρώτο ρεπορτάζ που είχα κάνει για το «Ακου να δεις» ήταν στο καζίνο, στον ιππόδρομο, στους δρόμους της Αθήνας. Θυμάμαι ότι έμπαινα σε μπαρμπουτιέρες, αλλά μου άρεσε από την πλευρά του δημοσιογράφου, του ρεπορτάζ, όλος αυτός ο κόσμος, οι κώδικες, ο τρόπος που μιλάνε, που συμπεριφέρονται, που εκφράζονται, είναι ένα κομμάτι που με ελκύει. Το να παίζω εγώ ο ίδιος δεν είναι κάτι που με δελεάζει.

Τρία χρόνια «Deal», τι θυμάστε, τι κρατάτε; Υπήρξαν φορές που στενοχωρηθήκατε για παίκτη που δεν κέρδισε;

«Πάρα πολλά πράγματα, τρία χρόνια πολύ γεμάτα με πάρα πολλούς ανθρώπους φοβερούς που πέρασαν από το «Deal». Συγκινήσεις, εναλλαγές συναισθημάτων, συναρπαστικά και τα τρία χρόνια. Εχει τύχει να στενοχωρηθώ, υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις, αν και οι περισσότεροι το αντιμετώπιζαν με αξιοπρέπεια. Θυμάμαι έναν παίκτη που το έμαθα εκ των υστέρων ότι είχε πολύ μεγάλη ανάγκη τα χρήματα για ένα συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο χρειαζόταν να κάνει μια επέμβαση. Δεν το ξέραμε, το αντιμετώπισε με τόση αξιοπρέπεια, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, θυμάμαι με είχε αγγίξει πάρα πολύ. Ελεγα πόσο θα ήθελα να είχε κερδίσει ο συγκεκριμένος παίκτης, γιατί ο λόγος που ήρθε στο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικός. Αλλά έτσι είναι τα παιχνίδια», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved