Χρήστος Φερεντίνος: «Μπορώ να πω ότι είμαι από τους έμπειρους πιλότους των παιχνιδιών» (pics)
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: «Μπορώ να πω ότι είμαι από τους έμπειρους πιλότους των παιχνιδιών» (pics)

Για την δεύτερη θεατρική εμπειρία του μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο γνωστός παρουσιαστής το καλοκαίρι έκανε τον αφηγητή στην παράσταση «Η μικρή μας πόλη» και όπως εξηγεί ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό του που το κέρδισε. Ο ίδιος αποκάλυψε αν συζητάει και κάτι άλλο θεατρικά και αν έχει αρνηθεί δουλειά λόγω συνεργατών.

Η εμπειρία του στο θέατρο του άρεσε πάρα πολύ.

Τα παιδιά σας σας κάνουν κριτική;

«Παλαιότερα περισσότερο. Δεν είναι πολύ της τηλεόρασης, είναι και αυτά, όπως τα περισσότερα παιδιά, παιδιά του internet».

Αποδέχεστε τον τίτλο «ο γκουρού των τηλεπαιχνιδιών»;

«Μπορώ να πω ότι είμαι από τους έμπειρους πιλότους των παιχνιδιών. Είμαι από τους ιδιαίτερα έμπειρους οδηγούς. Μπορώ να «τρέχω» παιχνίδια γενικώς».

Πώς ήταν η δεύτερη θεατρική εμπειρία σας; Εννοώ το έργο «Η μικρή μας πόλη».

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, κράτησε δύο μήνες. Έκανα τον αφηγητή σε ένα πολύ σημαντικό και κλασικό θεατρικό έργο με τίτλο «Η μικρή μας πόλη», έναν ύμνο στη ζωή, την αγάπη, τη φιλία. Ωραία εμπειρία, μπήκα σε μια άλλη διαδικασία. Ήταν πρωτόγνωρο. Δούλεψα με τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, που μου πρότεινε να συνεργαστούμε και με εμπιστεύθηκε. Το βρήκα πάρα πολύ συναρπαστικό. Ενιωσα πολύ ωραία που μπήκα στη διαδικασία των προβών, που κατάφερα να τις φέρω εις πέρας και να αισθανθώ σωστά σε όλο αυτό που μου ζητήθηκε. Ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό μου που το κέρδισα».

Θα υπάρξει συνέχεια φέτος; Συζητάτε κάτι θεατρικά;

«Τώρα δεν συζητώ. Δεν υπάρχει χρόνος. Το έκανα επειδή υπήρχε χρόνος. Το έκανα γιατί μου ταίριαζε, ήταν κοντά σε μένα. Εάν είναι κάτι που μπορεί να μου ταιριάζει, το συζητώ».

Εχετε αρνηθεί δουλειά λόγω συνεργατών;

«Η αλήθεια είναι ότι όταν άλλαξα κανάλι ξεκίνησα κάποια πράγματα από την αρχή. Στον Alpha ήταν ένα καινούργιο ξεκίνημα για μένα, με καινούργιους ανθρώπους, καινούργια ομάδα, με την οποία συνεχίζουμε από τότε. Είμαστε έξι χρόνια μαζί με την Πέγκυ Χολή, τον Αχιλλέα Συρίγο, τον Ανδρέα Τζίφα, τον σκηνοθέτη Γιάννη Μαράκη, τον Πάρη Γκαγκαδέλη. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Αυτή η ομάδα του Αlpha είναι από τις πιο δεμένες ομάδες που έχω δουλέψει».

Φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης έχετε κάνει;

«Εχω κάποιους πολύ καλούς φίλους από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο, όπως η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Κακλέας. Στενούς φίλους δεν έχω από την τηλεόραση, αλλά έχω πολύ καλή σχέση με πολλούς ανθρώπους της τηλεόρασης», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved