Χρήστος Φερεντίνος: «Θα έλεγα πως είμαι πολυεργαλείο» (pics)
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: «Θα έλεγα πως είμαι πολυεργαλείο» (pics)

Ο Χρήστος Φερεντίνος μετράει πολλά χρόνια στην τηλεόραση, έχει παρουσιάσει δεκάδες προγράμματα και δηλώνει πως η αγαπημένη του εκπομπή είναι αυτή που έκανε πρώτη «Το άκου να δεις».

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρει επίσης πως του αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του ενώ παραδέχεται πως δεν νιώθει ηθοποιός.

ferentinos_christos_53100569_124475985292962_5496829964671020057_n.jpg
Το «Άκου να δεις» ήταν η πρώτη και πιο αγαπημένη του εκπομπή.

Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι έπειτα από αρκετά χρόνια αποσπάσματα του «Ακου να δεις» γίνονται viral;

«Είναι πάρα πολύ ωραίο, το ίδιο και με τις φάρσες. Το «Ακου να δεις» ήταν η πρώτη μου και η πιο αγαπημένη μου εκπομπή. Εκείνη η πενταετία ήταν σούπερ φάση. Ηταν τα ρεπορτάζ πολύ ιδιαίτερα, φωτίζαμε την αυθεντικότητα κάποιων ανθρώπων και καθημερινών καταστάσεων - βλέπεις μια ολόκληρη εποχή. Ο τρόπος που μιλούσαν, που ντύνονταν, ο τρόπος που αντιδρούσαν. Και εγώ πολλές φορές κολλάω βλέποντας τα, αλλά και πολλά νέα παιδιά μου στέλνουν αποσπάσματα και μηνύματα για τη συγκεκριμένη εκπομπή».

Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός. Τι απ' όλα αυτά είστε;

«Ηθοποιός δεν μπορώ να πω. Δεν ξέρω πώς λέγεται αυτό. Πολυεργαλείο θα έλεγα».

Τι αγαπάτε να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;

«Βλέπω σειρές, ξένες σειρές, κάνω βόλτες με τη μηχανή ή με το αυτοκίνητο, βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, μου αρέσει να πηγαίνω σε εκθέσεις ζωγραφικής. Η αδελφή μου είναι καλλιτέχνις και με έχει βάλει σε αυτόν τον κόσμο της ζωγραφικής και της τέχνης. Μου αρέσει να παρακολουθώ εκθέσεις, μου αρέσει να βλέπω μπάλα και να παίζω πινγκ πονγκ. Επίσης μου αρέσει με τους φίλους μου να παίζουμε «Μια νύχτα στο Παλέρμο», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved