Συγκινεί η Μάλφα: «Είμαστε αδρεφές ψυχές με τον Γεράσιμο, δεν πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος μας»(photos)
Showbiz

Συγκινεί η Μάλφα: «Είμαστε αδρεφές ψυχές με τον Γεράσιμο, δεν πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος μας»(photos)

Μια πολύ συγκινητική παραδοχή έκανε η Μπέσυ Μάλφα για τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Οι δύο ηθοποιοί είναι παντρεμένοι και η δήλωση της ηθοποιού έρχεται σε κόντρα με το ρητό ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

Η Μπέσυ Μάλφα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τον γάμο της και τι είναι αυτό που ενδυναμώνει τη σχέση τους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο έργο «Σίρλεϊ Βάλενταϊν» που παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά.

Το καλοκαίρι αποφασίσες να δουλέψεις χωρίς διάλειμμα, δίνοντας τη «σκυτάλη»... κατευ­θείαν στο χειμώνα!

Ένα καλοκαίρι ακόμα που το πέρασα με δουλειά, με το έργο «Σίρλεϊ Βάλενταϊν», που το αγαπώ πάρα πολύ. Ουσιαστικά δεν με κουράζει, μου δίνει χαρά, γιατί έχει πυκνό πυρήνα. Έχει να πει πολλά πράγματα, μιλάει πολύ στην ψυχή μου, κάθε φορά που το παίζω νιώθω ότι βγαίνω καινούργια μέσα από αυτό το έργο.

Αφορά στη ζωή μιας γυναίκας που είναι μετά τα 50 της, έχει μεγαλώσει τα παιδιά της, ο άντρας της δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και μοναδική της συντροφιά εί­ναι οι τοίχοι το σπιτιού της και μια φίλη της, με την οποία μιλάει συχνά-πυκνά στο τηλέφωνο και πηγαίνει μαζί της στο σούπερ μάρκετ.

Είναι η δεύτερη σεζόν που παίζεις το ίδιο έργο.

Ναι και συζητάμε να το συ­νεχίσουμε και το χειμώνα κάθε Δευτέρα, μάλλον στο θέατρο «Ριάλτο». Είναι ένα αγαπημένο έργο και των δυο μας, γιατί το έχει μεταφράσει και σκηνοθετήσει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Είναι του συγγραφέα Ουίλιαμ Ράσελ, ο οποίος είναι φιλέλληνας.

Μπέσυ Μάλφα
Μπέσυ Μάλφα

Τι σε τρομάζει περισσότερο από εκείνα που πραγματεύεται το έργο;

Δεν με τρομάζει, γιατί είναι πράγματα που ήταν πάντα δικά μου ζητούμενα, το ποια είμαι, τι θέλω από τπ ζωή, πού πάω, τι κάνω... είμαι η επιλογή μου. Είμαι στην αναζήτηση, αν ήταν πραγματικά αυτά που ήθελα να κάνω, και όντως είναι.

Αναφορικά με τους προβληματισμούς της ηρωίδας;

Βεβαίως, είναι μεγάλα ερωτήματα, αλλά εμείς, εγώ και ο Γεράσιμος, το δουλεύουμε καθημερινά το να είναι η ζωή μας με αγάπη. Γυζητάμε τα προβλήματα μας και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις γι' αυτά. Κάνουμε και οι δύο μια δουλειά που μας αρέσει.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - Μπέσυ Μάλφα
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - Μπέσυ Μάλφα

Πέρασε ποτέ κρίση η σχέση σαδ μέσα στο γάμο;

Είμαστε αδελφές ψυχές με τον Γεράσιμο, δεν πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος μας. Ο ένας βοηθάει τον άλλο ν' ανθίσει, ισορροπού­με ο έναδ τον άλλον, είμαστε διαφορετικοί κι αυτό είναι καλό, αλληλοσυμπληρω­νόμαστε και «τα­ξιδεύουμε» μαζί στη ζωή. Είναι πολύ ωραίο να έχεις συνοδοιπό­ρο, πόσω μάλλον όταν αυτή είναι η σχέση σου, αλλά αυτά τα «χτίζεις». Πρέπει να παλεύουν καθημερινά και οι δύο πλευρές, δεν μπορεί μια γυναίκα μόνη της να θυσιάζεται για όλους και να μην υπάρχει ανταπό­κριση.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved