Μπέσυ Μάλφα: Μιλάει για την υγεία του Αλέξανδρου Ρήγα! Τι αποκαλύπτει; (photos)
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: Μιλάει για την υγεία του Αλέξανδρου Ρήγα! Τι αποκαλύπτει; (photos)

H Μπέσυ Μάλφα εξήγησε πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Ρήγα.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος πριν λίγο καιρό μπήκε στο νοσοκομείο, κάνοντας άπαντες να ανησυχήσουν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της για την κατάστασή του και τι ακριβώς συμβαίνει.

Πώς είναι η υγεία του Αλέξανδρου Ρήγα; Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπι­σε μια δυσκολία.

Είναι καλά στην υγεία του ο Αλέξαν­δρος, έπαθε υπερκόπωση, μπήκε στο νοσοκομείο, αλλά βγήκε αμέσως μετά τις εξετάσεις που του έκαναν, οι οποίες ήταν τυπικές κι έδειξαν ότι δεν έχει τίποτα. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά... συνεχίζουμε ακά­θεκτοι. Ήθελε να μας τρομάξει λίγο... (Γέλια.)

Πώς καταφέρνεις να δου­λεύει πολύ και παράλληλα να έχεις αναλάβει την καθημερινή επίβλεψη της οικογένειας και του νοικοκυριού;

Μου αρέσει η ζωή, δεν θέλω. να χάσω λεπτό, θέλω να τα χαίρομαι όλα αυτά που κάνω και συμβαίνει αυτό, οπότε δεν με πειράζει που κουράζομαι. Γκρι­νιάζω λίγο, αλλά μετά προχωράω ακάθεκτη. Ο γιος μου είναι αρκετά μαζί μου, μη σου πω ότι με βαριέται κιόλας, δεν αντέχει... (Γέλια.) Το χειμώνα δούλευα λι­γότερο, τα φτιάχνουμε έτσι με τον Γεράσιμο, ώστε να μένει κάποιος πίσω. Φέτος βγήκαμε περιοδεία μια... παρέα, φίλοι και συνεργάτες, που είμαστε μαζί πολλά χρόνια, κι αυτό για μένα είναι σαν να μου κάνανε δώρο διακοπές με φίλους.

Σου αρέσει να είσαι φίλη με τους συνεργάτες σου;

Ναι, πάρα πολύ μου αρέσει, κάτι που πια δεν είναι εύ­κολο. Όταν ξεκίνησα τη δουλειά, ήταν εύκολο.

Στην πορεία τι άλλαξε και σε δυσκόλεψε;


Δυσκολεύουν πάρα πολλά πράγματα, το πώς βλέπει ο καθένας τον εαυτό του και τι ζητάει από τους άλλους, υπάρχει ο αγώνας για την επιβίωση και ο αντα­γωνισμός. Όταν συναντάς ανθρώπους που παραμέ­νουν μετρημένοι, είναι ευλογία. Έζησα την τρέλα του καθένα, μου έτυχε τα τελευταία χρόνια, όχι όταν ήμουν πιο νέα ή τουλάχιστον δεν το καταλάβαινα αυτό τότε.

Τι εννοείς;

Εννοώ τον παραλο­γισμό του κάθε αν­θρώπου... Υπάρ­χει γύρω μας. Δεν μου αρέσει να ακούω γκρίνια και να υπάρχει ίντριγκα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved