Ερασμία Μάνου: «Είμαι χαρούμενη και περήφανη που είμαι κόρη της Σοφίας Βόσσου, τη λατρεύω» (photos)
Showbiz

Ερασμία Μάνου: «Είμαι χαρούμενη και περήφανη που είμαι κόρη της Σοφίας Βόσσου, τη λατρεύω» (photos)

H Ερασμία Μάνου μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τη μητέρα της Σοφία Βόσσου.

Η Ερασμία δεν θέλησε να βασιστεί στο όνομα της μητέρας της για να κάνει βήματα στον χώρο του τραγουδιού και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έκανε κάτι τέτοιο, ενώ ακόμη μίλησε για τις μεγάλες συνεργασίες με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση με πολύ θερμά συναισθήματα.

Έχεις επιλέξει να προχωρήσει στο δικό σου δρόμο, χωρίς τη βοήθεια της μητέρας σου.

Είναι επιλογή και των δυο μας αυτό, κυρίως δική μου. Επέλεξα από πάρα πολύ μικρή να μην είμαι το παιδί της μαμάς μου, να προσπαθώ όσο μπορώ. Το να είσαι η κόρη της Σοφίας Βόσσου θέλει παραπάνω αγώνα, στον επαγγελματικό τομέα. Είμαι χαρούμενη και περήφανη που είμαι κόρη της, τη λατρεύω. Πριν από λίγο καιρό έκανα το πρώτο ολοκληρωμένο cd μου με τίτλο «Τι να σου μοιάσει», γιατί ως τώρα έχω κάνει πάρα πολλά σε επίπεδο single. 'Εχω γράψει τη μουσική, ενώ τους στίχους έχει γράψει η Μonique, μια εξαιρετική νέα ποιήτρια.

Δεν θα σε βοηθούσε να «χρησιμοποιήσεις» το όνομα της μητέρας σου, από τη στιγμή που είναι γνωστή στο χώρο, αλλά και στο ευρύ κοινό;

Αν η μαμά μου βοηθούσε στη δική μου επαγγελμα­τική εξέλιξη, στο να παίρνει τηλέφωνα για να με πά­ρουν στη δουλειά, αυτό για μένα θα ήταν το μεγαλύ­τερο βάρος που θα κουβαλούσα για πάντα στη ζωή μου. θέλω να αφορά εμένα κάθε λάθος και σωστό που θα κάνω.

Ζούμε σε μια κοινωνία που δεν είναι πάντα δίκαιη.

Δεν πειράζει, στο τέλος θα δικαιωθώ με κάποιον τρόπο, ακόμα κι αν επιλέγω το δύσκολο δρόμο. Το «κάνω καριέρα» δεν σημαίνει ότι γίνομαι το νούμε­ρο ένα όνομα, πασίγνωστη. Για μένα σημαίνει ότι βιοπορίζομαι και υπάρχω με μεγάλη αξιοπρέπεια στη δουλειά αυτή. Είμαι 35 χρονών και τραγουδάω από 17 ετών, συνέχεια, δεν έχω σταματήσει. Για μένα έχει έρθει η καταξίωση από τη στιγμή που συμμετείχα σ' ένα cd του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος με επέλεξε με την ομάδα του.

Με είχε επι­λέξει ο μεγάλος Γρηγόρης Μπιθικώτσης ως παιδί θαύμα και τραγουδούσα μαζί του 18 χρονών. Έχω πάρει χαρές και τα εύσημα από τη δουλειά και όλα αυτά χωρίς να έχουν καμία σχέση με τη μητέρα μου. Κατά καιρούς έχουμε τραγουδήσει μαζί σε συναυλίες, αλλά κι αυτό πια επιλέξαμε να μην το κάνουμε. Η μητέρα μου από μικρή ήξερε ότι αξίζω και μου έδειχνε το... δρόμο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved