Δούκισσα Νομικού: Έτοιμη να υποδεχτεί την κορούλα της – Το αρχικό γράμμα του ονόματος της μικρής
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Έτοιμη να υποδεχτεί την κορούλα της – Το αρχικό γράμμα του ονόματος της μικρής

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το baby shower λίγο πριν γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Η Δούκισσα Νομικού έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόκειται από μέρα σε μέρα να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της. Η παρουσιάστρια περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης να γίνει μπαμπάς μιας μικρούλας και ο μικρός Σάββας να αποκτήσει αδερφάκι.

Εχθές μαζί με τις φίλες της εγκυμονούσας Δούκισσας διοργανώθηκε το baby shower και τα είχε όλα. Γλυκά, λουλούδια, κουλουράκια σε μορφή παιδικών προσώπων μα πάνω απ’ όλα όμορφα συναισθήματα και μια γλυκιά ανυπομονησία, όπως φαίνεται και στο ακόλουθο video από το party.

Το ροζ χρώμα ήταν αυτό που κυριάρχησε σε γλυκίσματα και λουλούδια, ενώ το «Α» ήταν το γράμμα που κοσμούσε τη γλάστρα των άνθεων, κάτι που ίσως σημαίνει ότι αποτελεί το αρχικό γράμμα του ονόματος της μικρής, παρόλο που η Δούκισσα Νομικού έχει αναφέρει ότι η απόφαση θα ληφθεί μετά τη γέννησή της.

Όλα ήταν ονειρικά φτιαγμένα και σε παραμυθένια διάθεση με την τούρτα να εντυπωσιάζει και την ατμόσφαιρα να είναι σε απόλυτα μαμαδίστικο mood!

Στις ακόλουθες εικόνες θα δείτε όσα συνέβησαν στο baby shower που ήταν σε ροζ διάθεση…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved