Γενέθλια για τον Νίκο Μουτσινά – Η ηλικία του και το συγκινητικό μήνυμα της Συνατσάκη (photos)
Showbiz

Γενέθλια για τον Νίκο Μουτσινά – Η ηλικία του και το συγκινητικό μήνυμα της Συνατσάκη (photos)

O Νίκος Μουτσινάς έχει σήμερα 6/9/2019 τα γενέθλιά του και η καλή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη του έκανε το καλύτερο δώρο.

Σαν σήμερα το 1977 ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε στον κόσμο και συγκεκριμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Λίγα χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές γέλιου και ατάκες που έκαναν το τηλεοπτικό κοινό να «λιώνει» στα γέλια.

Ξεκίνησε το 2005 από το «Κους κους το μεσημέρι» την τηλεοπτική του πορεία, ενώ έπειτα τον είδαμε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» το 2008, ενώ έναν χρόνο αργότερα κάνει τον «Πρωινό Καφέ» με την Κατερίνα Ζαρίφη, έπειτα, βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στον «Καφέ με την Ελένη»

Η συνέχεια γνωστή!

Η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Δέστε τους» τον καθιέρωσε, ενώ δεν ξέχασε φυσικά και την μεγάλη του αγάπη –την υποκριτική- με θέατρο και σειρές να βρίσκονται στο ενεργητικό του. Τη φετινή σεζόν θα τον δούμε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» από τον ΣΚΑΙ, αφύ το «Για την παρέα» που παρουσίαζε με επιτυχία στο Open ολοκλήρωσε τον κύκλο του έπειτα από μια σεζόν τεράστιας επιτυχίας.

Στο θέμα μας όμως!

Ο Νίκος έχει γενέθλια σήμερα και η Μαίρη Συνατσάκη του έκανε το καλύτερο δώρο. Αναδημοσίευσε δική τους φωτογραφία και το κείμενο της ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικό.

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή... σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση! Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια ✨✨✨✨✨ Χρόνια Πολλά Νικόλα!».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε και ευχήθηκε στον καλό της φίλο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved