Γερμανού: «Δεν κλείστηκα σε μοναστήρι, ούτε έπαψα να έχω προσωπική ζωή, άλλαξα τρόπο διαχείρησης»
Showbiz

Γερμανού: «Δεν κλείστηκα σε μοναστήρι, ούτε έπαψα να έχω προσωπική ζωή, άλλαξα τρόπο διαχείρησης»

Η προσωπική ζωή της Ναταλίας Γερμανού απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας. 

Τα τελευταία χρόνια κανείς δεν γνωρίζει εάν η παρουσιάστρια έχει σχέση ή όχι.

Αυτό, οφείλεται στην ίδια και μόνο, αφού όπως εξήγησε άλλαξε τον τρόπο διαχείρησης των πραγμάτων και ειδικά της προσωπικής της ζωής.

Η Ναταλία Γερμανού εξηγεί γιατί δεν ξέρουμε πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Έχετε επιθυμήσει ποτέ να μείνετε εκτός της τηλεόρασης;

«Όχι ακόμα. Ίσως κοντοζυγώνει η στιγμή ,δεν ξέρω. Ίσως έρχεται η στιγμή που θα θελήσω να αφοσιωθώ σε άλλα πράγματα, να φύγω πιθανόν και από τη ζωή της πόλης. Να αλλάξω εντελώς παραστάσεις, περιβάλλον και να αφοσιωθώ στο γράψιμο. Δεν είναι κάτι το οποίο θα γίνει άμεσα αλλά δεν το αποκλείω να το κάνω κάποια στιγμή στη ζωή μου»

Δουλεύετε πάνω σε κάτι τέτοιο;

Το δουλεύω στο μυαλό μου. Κάθε φορά που κάνω διακοπές ή που φεύγω, ρωτάω τον εαυτό μου «εδώ θα μπορούσες να ζήσεις»; Και όλο και πιο συχνά μου απαντάει «ναι». Δεν υπάρχει τίποτα στην πόλη που δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό»

Στο παρελθόν τα μέσα είχαν ασχοληθεί πολύ με την προσωπική σας ζωή. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει σταματήσει. Έχει να κάνει με το πώς εσείς αντιμετωπίζετε πλέον τα πράγματα;

«Όπως είπατε, ήταν μία πολύ γεμάτη προσωπική ζωή, χορταστική, πλούσια σε ρεπορτάζ, σε εμπειρίες. Σίγουρα δε φταίνε οι. άνθρωποι που ασχολήθηκαν, έδωσα κι εγώ πολύ υλικό. Τα τελευταία χρόνια δεν κλείστηκα σε μοναστήρι ούτε έπαψα να έχω προσωπική ζωή, απλώς άλλαξα τον τρόπο διαχείρισης. Κατάλαβα ότι υπάρχει λόγος που η ιδιωτική ζωή λέγεται «ιδιωτική», αλλιώς θα λεγόταν δημόσια. Πιστεύω ότι όταν κάποιος θέλει να ζήσει την προσωπική του ζωή χωρίς να δίνει τροφή και υλικό μπορεί να είναι τελικά πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζουμε» εξήγησε η παρουσιάστρια στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved