Γερμανού: «Με κουράζουν το κουτσομπολιό και οι ίντριγκες»
Showbiz

Γερμανού: «Με κουράζουν το κουτσομπολιό και οι ίντριγκες»

Η Ναταλία Γερμανού είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να μπλέκεται σε συζητήσεις και καταστάσεις που δεν την αφορούν. 

Ο χώρος της τηλεόρασης δεν είναι εύκολος και το έχει καταλάβει από την πρώτη μέρα που μπήκε σε αυτόν.

Το επίθετό της που έχει τη δική του ιστορία, της άνοιξε πόρτες, αλλά μετά πάλευε ν' αποδείξει ότι είναι καλή σε αυτό που κάνει.

Πόσο δύσκολο ήταν για εσάς ως γυναίκα να διακριθείτε σε ένα σκληρό χώρο;

« Έχω ένα επίθετο το οποίο, στο ξεκίνημα μου, στα 20 μου χρόνια, μου άνοιξε πάρα πολλές πόρτες. Εκεί που υπάρχει δυσκολία είναι στο να διατηρηθείς στο χώρο γιατί μετά, όταν ανοίξει η πόρτα, από πίσω της θα σε περιμένουν πάρα πολλοί με τις καραμπίνες οπλισμένες να σε κανιβαλίσουν στο πρώτο λάθος. Οπότε, ανοίχτηκε μπροστά μου μια δύσκολη 30ετία, γιατί έπρεπε να αποδείξω ότι άξιζα όλες τις δουλειές που μου δόθηκαν, άξιζα το επίθετο, τα άξιζα όλα»

Εκεί ήταν το δύσκολο. Νιώσατε ποτέ ότι κουραστήκατε από όλο αυτό;

«Δε με κουράζει ο χώρος, είναι ωραίος. Μου αρέσει η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το γράψιμο, μου αρέσουν όλα. Με κουράζει το παρασκήνιο, το κουτσομπολιό που ακολουθεί. Οι ίντριγκες που συμβαίνουν ακόμα κι όταν εσύ δεν ανακατεύεσαι σε αυτές. Δυστυχώς, έρχονται και αυτά μαζί με το επάγγελμα. Αλλά και σε ποια δουλειά δε γίνονται αυτά; Το έχω αποδεχτεί»

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να είδατε τα τελευταία χρόνια και να το ζηλέψατε;

«Μου αρέσει πολύ η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το «Μετά τα μεσάνυχτα». Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που ανοιγόντουσαν οι καλεσμένοι της και μου άρεσε πάρα πολύ που δεν καλούσε celebrities αλλά ανθρώπους που είχαν ουσία και κάτι να πουν. Αυτό νομίζω είναι που έκανε το late night show της Ελεονώρας να ξεχωρίσει. Το «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη πιστεύω ότι είναι από τις πιο ωραίες εκπομπές που έχει να επιδείξει η ελληνική τηλεόραση. Μου αρέσει πολύ και το «Vice» και, επίσης, όποτε είμαι σπίτι δε χάνω ποτέ τον Νίκο Μουτσινά με τον οποίο γελάω απίστευτα πολύ» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved