Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ιστορία αγάπης με τη σύζυγό του και η αδυναμία του, η κόρη του (photos)
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ιστορία αγάπης με τη σύζυγό του και η αδυναμία του, η κόρη του (photos)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Παγωμένος» είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Βόλο μετά από καρδιακή προσβολή.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης ο οποίος άφησε πίσω του ένα πολύ μεγάλο έργο αλλά και ανείπωτη θλίψη καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για όλους τους συνεργάτες του και φυσικά στην οικογένειά του, τη γυναίκα του και την κόρη του που ήταν για εκείνον ό,τι πολυτιμότερο.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή και όλα αυτά τα χρόνια είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του και τη μοναχοκόρη τους για την οποία ανησυχούσε πολύ.

Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει για εκείνη: «Φοβόμουν πολύ τον πρώτο έρωτα της κόρης μου, αλλά ήμουν τελικά πολύ τυχερός. Ένα κοριτσάκι 16 ετών που μόλις έχει βγει από το σχολείο, πού θα πέσει; Κι αν ο πρώτος που θα πέσει τη σύρει στα πλακάκια; Κι άντε να τη σύρει στα πλακάκια. Αν τη σύρει πουθενά αλλού; Όλα αυτά ήταν μια τρομακτική αγωνία».

Σε παλιότερη εμφάνισή του. Όπως πάντα έδινε το 100% του εαυτού του στις συναυλίες του.

Η ιστορία αγάπης

Όσο για τη σύζυγό του, ήταν το στήριγμά του και ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό του σε κάθε δύσκολη ή ευτυχισμένη του στιγμή.

Μάλιστα σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πώς είχε γνωρίσει και παντρευτεί τη γυναίκα που έμελλε να του χαρίσει το πολυτιμότερο δώρο, την κόρη του.

«Χρωστάω στη γυναίκα μου, στην κόρη μου. Τους το είπα κιόλας με το τραγούδι “τόσα χρόνια μια ανάσα”. Αυτό λέει το τραγούδι αυτό. Είναι δύσκολο να πεις ευχαριστώ. Το “ευχαριστώ” δε λέγεται εύκολα. Λες ενδόμυχα “ο άλλος πρέπει να το κάνει για μένα γιατί να μην το κάνει;”.

Όχι, δεν είναι έτσι. Όπως και το “συγνώμη” δε λέγεται εύκολα. Σε πολλούς ανθρώπους χρωστάω. Στον Νταλάρα που ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε με το “Διδυμότειχο μπλουζ” και τη “Σκόνη”. Σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί μου, στους παραγωγούς, με τους οποίους δεν έχω πια με όλους καλές σχέσεις, δεν έχει σημασία. Χρωστάω ένα ευχαριστώ».

Παντρεύτηκε ενώ ήταν πλέον 40 ετών και όπως είχε πει σε δήλωσή του:

«Κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, γυρνούσα σπίτι όταν δεν μπορούσα να πάω πουθενά αλλού. Έχω πιει, έχω καπνίσει και έχω κοιμηθεί σε άπειρα σπίτια. Κάποια στιγμή είπα "αυτήν τη γυναίκα τη γουστάρω και θέλω να μείνω μαζί της". Αυτό ήταν όλο» είχε δηλώσει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Παντρεύτηκαν το 1992 στο Μοναστήρι Πεντέλης και οι παρευρισκόμενοι ήταν μόλις τέσσερις, το ζευγάρι και οι κουμπάροι. «Με πάντρεψε ένας παπάς γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Δεν έμαθε κανείς ότι παντρεύτηκα. Και ήταν σε μια περίοδο που έδινα πέντε συνεντεύξεις το μήνα» είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved