Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σπαρακτικά τα λόγια του Σταρόβα στο gossip-tv: «Αυτό το ξαφνικό σε σοκάρει»
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σπαρακτικά τα λόγια του Σταρόβα στο gossip-tv: «Αυτό το ξαφνικό σε σοκάρει»

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τη σοκαριστική είδηση της ξαφνικής απώλειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Μαύρη» Δευτέρα ξημέρωσε τόσο για την οικογένειά του όσο για τους συνεργάτες αλλά και για τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Σοκαρισμένος ο Δημήτρης Σταρόβας προσπαθεί με πόνο ψυχής να περιγράψει τον «φίλο» Λαυρέντη, τον συνεργάτη, τον συνοδοιπόρο!

«Το δύσκολο είναι ότι εκτός από συνεργάτης ο Λαυρέντης ήταν και φίλος. Οικογενειακός, αδερφικός… Έχουμε ζήσει τόσα πράγματα, έχω να θυμάμαι δηλαδή και επί σκηνής κι εκτός σκηνής, ταξίδια… μεγάλη απώλεια. Πολύ σημαντικός ο Λαυρέντης και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης.

Αδικία… Νέος, είχε κάποια προβλήματα. Πάνε 15 χρόνια από τότε, ανακοπή τυχαία. Δεν έχει να κάνει δηλαδή… και πρόσεχε! Είναι μη σου τύχει. Τουλάχιστον ήταν στον ύπνο του, δεν ταλαιπωρήθηκε, αν αυτό μπορεί κάποιος σε εισαγωγικά να το πει «παρήγορο».

- Έχετε μιλήσει με τους οικείους του;


«Ναι, βεβαία. Δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η κηδεία, θα το μάθω αργότερα. Αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα πράγματα. Η γυναίκα του τι να πει… είναι ξαφνικό, αυτό είναι το γαμώτο», είπε και στο μυαλό του ήρθε και η απώλεια του Σάκη Μπουλά.

«Και με τον Σάκη ζήσαμε το ίδιο αλλά τουλάχιστον το ξέραμε, υπήρχαν κάποιοι μήνες που σιγά σιγά το συνειδητοποιήσαμε. Αυτό το ξαφνικό σε σοκάρει», είπε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved