Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ιστορία πίσω από τη μεγάλη του επιτυχία «Πεθαίνω για σένα» (Pics & Vid)
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ιστορία πίσω από τη μεγάλη του επιτυχία «Πεθαίνω για σένα» (Pics & Vid)

«Πεθαίνω για σένα κι ας είσαι απάτη…». Και ποιος δεν έχει τραγουδήσει τους στίχους αυτής της μεγάλης επιτυχίας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Και σήμερα (9-09) στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του σπουδαίου μας τραγουδοποιού, αυθόρμητα βγήκε από το στόμα μας, ο στίχος… ένα τραγούδι, που έγινε ιστορία, μια ιστορία που πρέπει να μεταφέρεται από γενιά σε γενιά.

Το τραγούδι ερμήνευσε για πρώτη φορά ο μοναδικός Γιώργος Μαργαρίτης ενώ τη μουσική στο κομμάτι υπέγραψε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

«Το "Πεθαίνω για σένα" είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε κατά παραγγελία, για την ομώνυμη ταινία. Αρκετά καλή. Γιατί είμαι και λίγο περίεργος με τις ελληνικές ταινίες. Οι δύο στις δέκα μου αρέσουν. Έχω γράψει και για άλλες ταινίες μουσική, αλλά δεν μου άρεσαν το ίδιο.

Αν και δεν θέλω να τις υποτιμήσω. Εν τοιαύτη περιπτώσει, αυτή η ταινία νομίζω ήταν η καλύτερη. Πρώτα ήταν, βέβαια, θεατρική παράσταση, με κείμενα της Ελένης Ράντου, και λεγόταν «Μαμά μην τρέχεις» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Ήταν εξαιρετική και γινόταν χαμός», είχε πει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved