GNTM: Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά : Η ιστορία αγάπης και η αναβολή του γάμου (Photos)
Showbiz

GNTM: Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά : Η ιστορία αγάπης και η αναβολή του γάμου (Photos)

GNTM: To διαβάζαμε, το περιμέναμε και το είδαμε το βράδυ της πρεμιέρας. Η καλλονή σύντροφος του Μπουράκ Χακί, Χαρά Παππά, ήταν από τα κορίτσια που απολαύσαμε στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας και που φυσικά με τις υπέροχες αναλογίες της κατάφερε να καταπλήξει την κριτική επιτροπή.

Τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά media είναι γνωστή ως η μοιραία Ελληνίδα που γοήτευσε τον Τούρκο star και πλέον ετοιμάζεται να γίνει η σύζυγός του.

Εμείς, γνωρίσαμε τον Μπουράκ Χακί μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Κισμέτ», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1. Πριν από δύο χρόνια, ο ίδιος επισκέφτηκε τη χώρα μας για να υπογράψει θεατρικό συμβόλαιο με τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση, και κατέληξε να βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Χαράς Παππά.

Εκείνη τον ακολούθησε στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, αφού, όπως λένε άνθρωποι του στενού τους κύκλου, είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Η ζωή στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται να της ταιριάζει πολύ, ενώ με τον Μπουράκ Χακί δίπλα της δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Οι δύο τους πέρασαν και μια μικρή κρίση όταν πέρυσι εκείνος ήλθε στην Ελλάδα με τη γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων της τουρκικής τηλεόρασης Γκιουλσέν Ποτούκ, με την οποία ήταν ζευγάρι αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, χώρισαν.

«Τις αντιδράσεις των γυναικών μόνο ως κολακεία μπορώ να τις εκλάβω. Μου αρέσει που είναι διαχυτικές και να μου εκμυστηρεύονται δικά τους, προσωπικά θέματα. Οι Ελληνίδες μου αρέσουν, είναι πολύ πιο εκδηλωτικές και αυθόρμητες από τις Τουρκάλες. Βράζει το αίμα τους», έχει πει ο ίδιος.

«Η αλήθεια είναι ότι η Χαρά έχει φέρει όντως χαρά στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε πριν από λίγο καιρό και είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι. Πρωτογνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος», έχει αποκαλύψει ο ίδιος.

Το ζευγάρι αν και είχε στα πλάνα του να επισημοποιήσει με γάμο τη σχέση του, λόγω της συμμετοχής της Χρύσας στο GNTM, για την ώρα αναβάλλεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved