Μπουρδούμης-Δροσάκη: Πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί (photos)
Showbiz

Μπουρδούμης-Δροσάκη: Πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί (photos)

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη επέλεξαν να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση με glam διάθεση.

Πρεμιέρα στο 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κι­νηματογράφου της Βενετίας έκανε η πολυαναμενόμενη ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο», που βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και αφορά τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους δανειστές το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλο το καστ της ταινίας περπάτησε στο κόκκινο χαλί της Μό­στρας από τον σκηνοθέτη Κ. Γαβρά και τη συζυγό του και παραγωγό Μισέλ-Ρέι Γαβρά, μέ­χρι τους ηθοποιούς Χρήστο Λούλη, Αλέξανδρο Μπουρδρύμη, Βαλέριο Γκολίνο, αλλά και τον Γ. Βαρουφάκη με τη σύζυγο του Δανάη Στρατου.

Ο ενθουσιασμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ο οποίος υποδύεται τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ήταν μεγάλος αφού μαζί με τους συμπρωταγωνιστές στο πλευρό του ήταν και η αγαπημέ­νη του Λένα Δροσάκη.

Το ζευγάρι δι­έσχισε το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ, κρατώντας ο ένας το χέρι του αλλού, ενώ ο Αλέξανδρος ανέβασε το σχετικό ενσταντανέ στο προσωπικό του προ­φίλ στο instagram γράφοντας: «Καθ' οδόν για την προβολή με τη γυναίκα μου Λένα Δροσάκη».

Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι κάνει κοινή δημό­σια εμφάνιση και δεν θα μπορούσαν να διαλέξουν καλύτερο γεγονός για να την πραγματοποιήσουν.

Η νεαρή ηθοποιός που το κοινό φέ­τος είχε την ευκαιρία να την απολαύ­σει στο «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, με το οποίο έκα­νε περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, αμέσως μόλις τελείωσε η τελευταία της παράσταση την περασμένη Παρασκευή στη Χαλκίδα έσπευσε να συνοδεύσει τον αγαπημένο της στη Βενε­τία.

Το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αφού ο Αλέξανδρος έπρεπε να συμμετάσχει στις τελευταίες παραστάσεις της καλοκαι­ρινής περιοδείας με την τραγωδία του Αισχύλου «Προ­μηθέας Δεσμώτης», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη βραβευμένη Κάθριν Χάντερ, τον Νικήτα Τσακίρογλου, τον Δημήτρη Πιάτα και την ΠέγκυΤρικαλιώτη.

Ο Αλέξανδρος και η Λένα έγιναν ζευγάρι την περασμέ­νη άνοιξη και από τότε είναι αχώριστοι.

Ενώ τους πρώ­τους μήνες του ειδυλλίου τους δεν έκαναν καμία κοι­νή εμφάνιση, όσο περνά ο καιρός και η σχέση τους γίνεται όλο και πιο σταθερή κυκλοφορούν μαζί χωρίς να ανησυχούν για τα κλικ των φωτογράφων.

Ωστόσο, όσες φορές έχουν εμφανιστεί μαζί σε κοσμικές συγκε­ντρώσεις, φροντίζουν να το κάνουν με διακριτικότη­τα, αφού επιθυμία τους είναι να μην απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή, αλλά με τη δουλειά τους.

«Κυκλοφορούμε μαζί δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας. Δεν θέλω πια να λέω μεγά­λα λόγια... Αυτό που μπορεί να ζω τώρα στην προσω­πική μου ζωή θα το φυλάξω για εμένα», είχε δηλώσει πρόσφατα ο ηθοποιός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διευκρινίσει πως δεν παίζει κρυφτό με τους φωτο­γράφους, αλλά πως ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τη δημοσιότητα, όσον αφορά τη σχέση του, αποτελεί για εκείνον στάση ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved