Μαρία Μπεκατώρου: Οι καλεσμένοι με το ζόρι και τα μποτοξάκια (photos)
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Οι καλεσμένοι με το ζόρι και τα μποτοξάκια (photos)

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επαφή με καλεσμένους που είχαν πάει αναγκαστικά στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 λοιπόν μίλησε για αυτές τις περιπτώσεις και τα συναισθήματα που της δημιουργούνταν, ενώ σαν ακομπλεξάριστη προσωπικότητα δεν δίστασε να μιλήσει και για μπότοξ.

Έχει υπάρξει καλεσμένος που να σε έβγα­λε εκτός εαυτού;

Στο«Still Standing» όχι, όμως όταν έκανα το «ΣΟΥ ΚΟΥ», που παίρναμε συνεντεύξεις, εί­χαν υπάρξει περιπτώσεις καλεσμένων που φαινόταν ότι είχαν έρθει με το ζόρι. Αυτοί οι καλεσμένοι δεν με έβγαζαν εκτός εαυτού, αλλά με έκαναν να θέλω να τελειώσει η εκπομπή. Το να δέχεται ένας άνθρωπος να έρθει, σημαίνει ότι έχει διάθεση να καθίσει απέναντί σου. Εγώ είμαι άνθρωπος που γενικά δεν φέρνω ποτέ κανέναν σε δύσκολη θέση. Υ­πήρχαν περιπτώσεις καλεσμένων που ήταν σαν να μην ήθελαν να είναι εκεί...

Μαρία Μπεκατώρου
Μαρία Μπεκατώρου

Έχεις κάνει φιλίες σε αυτόν τον χώρο;

Όχι. Φιλίες δεν έχω κάνει, γνωριμίες ναι. ‘Ε­χω πολλούς γνωστούς. Φιλία είναι όταν πάρεις το βράδυ την κολλητή σου και της πεις το πρόβλημα σου να ξέρεις ότι θα είναι ε­κεί για εσένα. Αυτό είναι σπάνιο. Στη δου­λειά μας, επειδή υπάρχει δημοσιότητα και προβολή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας προσεγγίσουν άνθρωποι που εκείνη τη στιγμή θέλουν κάτι από εμάς.

Είναι στο χέ­ρι μας να προφυλασσόμαστε για να κατα­λάβουμε ποιοι άνθρωποι είναι εκεί για εμάς και θα είναι και για μια ζωή. Έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι πολύ τον χώρο που εργά­ζομαι.

Στην τηλεόραση δεν υπάρχουν μυστι­κά. Το ξέρεις, το αντιλαμβάνεσαι, το καταλαβαίνεις και προχωράς έτοιμη για να τα αντιμετωπίσεις όλα χωρίς να απογοητεύεσαι.. Οταν ήρθα από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και βρέθηκα με τόσο πολύ κόσμο, ένιωσα περίεργα. Ξέ­ρεις, μπερδεύεσαι λίγο, χάνεις την μπάλα.

Μαρία Μπεκατώρου
Μαρία Μπεκατώρου

Σε απασχολεί η εξωτερική σου εμφάνιση;

Το καλοκαίρι στις διακοπές δεν πρόσεχα κα­θόλου, τώρα λέω να μπω σε ένα πρόγραμμα. Έχω αποφασίσει να πάω γυμναστήριο για τη μέση μου που πονάει, γιατί έχω πολ­λές ώρες ορθοστασία στη δουλειά. Με απα­σχολεί να μεγαλώνω ωραία. Αν αυτό λέγεται μπότοξ ή υαλουρονικό, θα κάνω, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη από αυτό. ‘Εχω και καλό DΝΑ νομίζω και δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω και κάνω και τα μποτοξάκια μου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved